Ik vind aan de kant van de poten de haren nogal stug en de onderzijde vertoont vouwen die de duurzaamheid niet ten goede komen, denk ik.
Kun je me even mailen op [email protected]? Ik kan jouw opmerking over 'vouwen' in de vacht namelijk niet plaatsen. Die horen er niet te zijn - behalve als de vacht net uit de doos komt?
Pluspunten
Betrouwbaar, goede informatie vachten, geeft aan wanneer de vachten met de post komen (track en tracé code).
VerbeterpuntenSfeerfoto's plaatsen van vachten op website
Pluspunten
heel tevreden
Pluspunten
Top, ik ben heel blij met de mooie schapenvachten. Eerst 1 besteld om te kijken hoe dat was, daarna nog eentje want ik ben erg tevreden. Snel geleverd, goede beschrijving i.v.m. dier en milieu vriendelijkheid. de hogere prijs wil ik wel betalen voor kwaliteit en goede herkomst en betrouwbare levering.
VerbeterpuntenDe kleur van de foto's is niet helemaal zoals de kleur in het echt; die is mooier. Ook zou ik de foto's graag wat meer willen kunnen uitvergroten op details.
Pluspunten
Verzorgde en informatieve website. Snelle levering. Mooi product.
Pluspunten
Mooie duidelijke website en n snelle service!
Pluspunten
Bijzonder vriendelijke en zorgvuldige behandeling van de klanten.
Pluspunten
Erg duidelijk hoe jullie te werk gaan! En echt leuk dat er een beschrijving bij de vacht zit van herkomst.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bestel al jaren hier m'n schapenvachten. Altijd de volgende werkdag de vachten geleverd. Alles is gewoon dik in orde.
VerbeterpuntenGeen