Pluspunten
Snelle levering. Prachtige vacht, komt precies overeen met de getoonde foto op de website.
Pluspunten
mooie vachten snelle levering
Pluspunten
Vond het erg gezellig om te lezen over hoe en waar de vachten vandaan komen en bewerkt worden.
Pluspunten
Wat ben ik blij met dit mooie schapenvacht en mijn katten nog meer. De kleuren zijn ook heel mooi en ik hoop hier nog heel veel plezier aan te hebben. Ik heb ook besloten om er nog 1 te bestellen.
Pluspunten
Prima communicatie wanneer het product geleverd werd!
Pluspunten
Supersnelle levering, prachtige kwaliteit en bijzondere kleur. Was eigenlijk nergens anders te krijgen
VerbeterpuntenWebsite is een beetje ouderwets, maar wat maakt het uit. Producten en service zijn dik in orde. Ik kom hier beslist nog een keer terug.
Pluspunten
Super fijn dat mijn schapenvel zo snel geleverd werd en dat de foto op de website ook overeen komt met de werkelijkheid.
VerbeterpuntenDe website vond ik minder overzichtelijk. Misschien kan daar nog wel wat aan veranderen. De bruinige kleur van de website ziet er niet zo fris uit, dat zou ik aanpassen. Verder echt top!
Pluspunten
Snelle levering. product goede kwaliteit en zeer goed verpakt
Pluspunten
weer snelle service en prachtige vacht
Pluspunten
Snel&gratis levering
Pluspunten
Wij vonden Het erg leuk om de informatie over de IJslandse schapen te lezen. Wij hebben onze prachtige vacht Betsy genoemd. Hopelijk krijgt zij in de toekomst nog een zusje of nichtje in de familie . Grapje. Kortom wij zijn zeer tevreden
Pluspunten
Snel geleverd, exact volgens de afspraken. Goede prijs/kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen, houwe zo
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenIk kon op de site niet goed vinden hoe ik het product kon retourneren.
Pluspunten
Ik vind het fijn om te weten dat de schapen een goed leven hebben gehad en dat de vachten op natuurlijke manier gelooid zijn!
VerbeterpuntenDe foto kwam qua kleur niet overeen met het vacht, dat vond ik wel jammer... Maar degene aan wie ik ze gaf, vond ze mooi!
Pluspunten
Goede kwaliteit. Zeer blij met dit product. Levering op tijd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Zoals altijd snelle levering en prima kwaliteit!
Pluspunten
Je krijgt wat omschrijven en beloven.
Pluspunten
De foto op de website komt exact overeen met het geleverde schapenvel. Prachtige kwaliteit. De dag na de bestelling netjes verpakt geleverd. Top!
VerbeterpuntenDe schapenvellen zijn niet echt goedkoop, maar daar is de mooie kwaliteit dan ook naar.
Pluspunten
Snelle levering en e.e.a. netjes verpakt. Leuk om extra informatie over 'mijn schaap' te ontvangen.
VerbeterpuntenKleur is meer bruin dan zwart (zoals vermeld stond op de website). Geen reden om het vel retour te sturen, maar had ik liever willen weten.