Pluspunten
E-mail wordt snel beantwoordt
Pluspunten
Veel keuze en netjes afgehandeld.
VerbeterpuntenKleur van vachten wijkt erg af van foto op site
Pluspunten
Mooie site, veel keus , ook wat afmeting aangaat
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
duidelijke website
VerbeterpuntenAlleen de voornaam stond op de pakbon.
Pluspunten
Beste , heb donderdag de schapenvachten ontvangen , en ze zijn supermooi en heel zacht . Had eerst een andere kleur maar dat paste niet op onze zetels , heb ze omgeruild en alles is zeer vlot gegaan . Verleden week vrijdag op de post gedaan om te retourneren , en nu donderdag de vachten al ontvangen . Groetjes
Pluspunten
accuraat, informatief, betrouwbaar
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
communicatie: mailt altijd meteen terug, met zorg en aandacht wordt de vraag of de klacht behandeld.
Verbeterpuntenniet samenwerken met postNL, ik heb er zelf ook altijd gedonder mee, dus spreek uit ervaring....
Pluspunten
Goede en mooie producten. Snelle levertijd.
VerbeterpuntenWebsite ksn beter. Ook vaak problemen dat betaling via wrbsite niet lukt.
Beste Monique, Inderdaad zijn er de laatste tijd redelijk wat problemen met iDEAL, maar daar kan ik helaas niets aan doen. Dat ligt bij de banken en iDEAL zelf.... Wel is er daarom altijd de optie 'zelf overboeken'. Met hartelijke groet, Edith
Pluspunten
prachtige kwaliteit van de schapenvacht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering door schapenvel.nl. Alleen jammer dat postnl een dag vertraging gaf.
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke website. Snelle levering.
Pluspunten
Heel mooi schapenvacht voor een leuke prijs en snel geleverd. Ik kom hier zeker nog eens weer.