Pluspunten
prachtige kwaliteit van de schapenvacht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering door schapenvel.nl. Alleen jammer dat postnl een dag vertraging gaf.
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke website. Snelle levering.
Pluspunten
Heel mooi schapenvacht voor een leuke prijs en snel geleverd. Ik kom hier zeker nog eens weer.
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen en het belangrijkste, mooie vachten!
Pluspunten
Goede verwachtingen vanuit het bedrijf, afspraken worden nagekomen. Goed verpakkingsmateriaal en goede product kwaliteit.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, keurige verpakking, schoon en heldere schapenvacht. Bijkomend voordeel: onze katten weigeren erop te gaan liggen, dus onze stoeltjes blijven katvrij :-)
Pluspunten
Alles super geregeld, had dit al ingevuld hopelijk komt het nu dan wel door.
Pluspunten
UitvoerigAdvies en contact via de mail heb ik erg opprijs gesteld.
VerbeterpuntenZou het mogelijk zijn om met stalen te werken. Zodat klanten die twijfelen een klein stukje opgestuurd word. Een vacht kopen blijft toch altijd moeilijk, omdat het een gevoels kwestie is.
Beste Truzanne, Dank voor je beoordeling. Ik verkoop unieke vachten. Als ik daar een stukje vanaf knip... is de vacht niet meer verkoopbaar. Niemand wil een vacht waar een stukje af is, nietwaar? Ruilen en retourneren kan altijd, mocht de vacht niet bevallen. Dat komt gelukkig zelden voor. Ook kun je in de winkel de vachten zelf komen bekijken en uitzoeken. Wees welkom! Groetjes, edith
Pluspunten
Ik bestel ieder jaar een nieuwe paar pantoffels, en ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Bestellingen worden ook heel snel geleverd.
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
leveren wat ze zeggen.
Pluspunten
snelle levering, geweldige vachten, heldere website elke vacht te bekijken. Prettig dat ze ook op facebook zijn.
Verbeterpuntenzou het zo even niet weten
Pluspunten
Vlotte afhandeling.