Pluspunten
Prachtig schapenvel, precies zoals op de foto. Voor mij was vooral ook belangrijk dat het schaap een goed leven had gehad en dat de huid ecologisch gelooid was. Service is top!
Pluspunten
Snelle levering, schapenvel was keurig ingepakt en ziet er heel mooi uit! Super!
Pluspunten
heel possitief , enkele keren mailcontact en het probleem dat werd samen opgelost heel tevreden oma viv
Pluspunten
veel keus, snel geleverd, mooi product!
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, fijn dat je de exacte vacht die je wenst te kopen kunt zien met alle gegevens erover.
VerbeterpuntenIk heb een vacht gekocht om onder het zadel van mijn paard te leggen om zo een betere drukverdeling te hebben en schuurplekken te voorkomen. Vele (recreatie)ruiters zijn hier naar op zoek. Een echte schapenhuid is hier het meest geschikt voor. Het ademt en absorbeert het zweet van het paard zeer goed. Zelfs in de zomer kunnen paarden het zeer goed verdragen. Misschien het vermelden waard op jullie website, als mogelijke gebruiksdoeleinden.
Het aanbieden van speciaal wasmiddel voor schapenvacht.
Pluspunten
Super blij met m'n schapenvacht!
Pluspunten
snelle levering en goeie producten,. geen massaproductie!
Pluspunten
Mooi product, veel keuze, snelle levering, goed ingepakt , duidelijke info.
VerbeterpuntenMogelijkheid tot het laten verven van de vacht in gewenste kleuren ?
Pluspunten
Kreeg precies zoals het op de site stond en snel!
VerbeterpuntenOp de website kun je aangeven welke kleur, maat, prijs e.d. maar dat werkt niet helemaal soepel.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website en foto's ; overzichtelijke website ook verder je kunt alles snel vinden. (over ons etc)
VerbeterpuntenOp dit moment weet ik geen directe verbeterpunten
Pluspunten
Alles 100% in orde
Pluspunten
Zeer tevreden, prachtige kwaliteit schapenvacht
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Snelle levering. Ziet eruit als op de foto. Positieve info over herkomst. Ga zeker in de toekomst nog wat vellen bestellen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima kwaliteit, exact zoals op website stond, prima levering, mooie kwaliteit voor een goede prijs
VerbeterpuntenGeen voor mij op dit moment
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit, waar voor je geld
Pluspunten
Snelle service, goede kwaliteit , foto komt overeen met origineel.