Pluspunten
Zeer goede service. Er werd meteen actie ondernomen toen bleek dat er iets niet helemaal goed was gegaan met de levering.
Pluspunten
Perfecte levering, communicatie en kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De website, het (persoonlijke) verhaal, de communicatie, de snelle bezorging en last but not least: de kwaliteit van de schapenvacht. Je krijgt echt wat je hebt besteld!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Wat een service. Ik had een vacht besteld die achteraf toch iets te klein was. Ik heb hierover een mail verstuurd. Binnen een half uur had ik al reactie en het probleem opgelost. Zonder problemen heb ik een andere vacht gekregen. Complimenten. Betere service kan je niet verwachten. Bedankt.
VerbeterpuntenGa zo door lijkt mij.
Pluspunten
Zeer juiste weergave van de huiden op website, snelle verzending
Pluspunten
De maat die ik besteld had was er niet meer, maar ik kreeg een maat groter voor het zelfde geld. Top!
Pluspunten
Prima, ik heb het besteld en het kwam zeer snel. Bvendien voldeed het product goed
Pluspunten
Goede levering, mooie kwaliteit!
VerbeterpuntenDe website kan nog duidelijker, als leek heb ik geen idee, was nu best even klikken om de verschillen duidelijk te krijgen
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering (zondag besteld, dinsdag in huis), informatie op de website klopt en is duidelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel mooi schapenvel! Zaterdags besteld en dinsdags al thuis geleverd.
Pluspunten
top
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen, snelle levering, geen verzendkosten, duidelijke website
VerbeterpuntenKleur missch nog duidelijker aangeven of foto die je kunt vergroten zodat je werkelijke kleur duidelijker ziet
Beste Daphne, Beeldschermen kunnen kleuren ietwat verschillend weergeven. Daarnaast kan het uitmaken of je de webpagina overdag of ‘s avonds bekijkt. Bij daglicht of kunstlicht. En dan kan het type kunstlicht ook nog van invloed zijn (LED versus spaarlampen). Ik heb hier 3 laptops en een ipad liggen en alle 4 geven ze dezelfde pagina iets anders weer qua kleur. Dat komt dus door de individuele instellingen (overigens standaard) van de verschillende merken, maar ook hoe ze ten opzichte van de ramen en de lamp boven de tafel liggen. Om deze redenen beschrijf ik de vacht ook altijd nog nader bij ‘meer info’. En dan nog is het interieur met daarbij de lichtval en het overige meubilair doorslaggevend voor de kleurbepaling van de vacht..
Pluspunten
Mooie kwaliteit, snelle service en erg prettige communicatie !
Pluspunten
Supersnelle levering. Product wordt correct omschreven op de site.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!