Pluspunten
Mooie producten, goede communicatie, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit, communicatie is goed. En bij de bestelling zat een brief over het ontstaan van het bedrijf end. heel leuk om te lezen.
Pluspunten
vorige week mijn 4e schapenvel hier gekocht en omdat ik altijd zo tevreden ben is de keuze voor dit bedrijf snel gemaakt
Pluspunten
Geweldig goede site, prijs -kwaliteit verhouding en super snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie, vriendelijk, snelle verzending
Pluspunten
Zeer snel geleverd. Het schapenvel is boven mijn verwachting, mooi van kwaliteit en maat xs is groter dan verwacht. De vacht van het langharig IJslandse schaap is erg zacht en mooi wit van kleur. Toch altijd lastig te beoordelen vanaf een foto. Voor mij doorslaggevend om te bestellen was het ecomerk dat deze vellen dragen. Ik ben er super superblij mee!
VerbeterpuntenGa vooral door met de goede omschrijvingen die bij de foto staan!
Pluspunten
Snelle levering. Mooie producten. Keurige verpakking. Niets op aan te merken.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de foto's op de website ingezoomd kunnen worden zodat de vachten nog beter zichtbaar zijn.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke website
VerbeterpuntenActie aanbieden. Bijv: 2e voor de helft van het geld. Maar misschien doen jullie dit al.
Pluspunten
overzichtelijke website , leuk om te winkelen topkwaliteit prima service
Verbeterpunten/
Pluspunten
De voorstelling klopt met de werkelijkheid. Vriendelijke benadering
Pluspunten
Duidelijke foto's. Foto komt overeen met het daadwerkelijke product. Snelle levering. Goede communicatie. Heerlijk schapenvel!!
VerbeterpuntenVoor mij was het belangrijk dat het schaap niet geslacht is voor het schapenvel. Het is goed dit heel duidelijk te vermelden. Ook wat dat betekent.
Pluspunten
Snel geleverd, mooie vacht!!
Pluspunten
erg snelle levering, mooie vachten
Pluspunten
Ik kreeg keurig een email dat de track & tracé code niet direct te sturen was maar pas later die avond. Erg netjes!
VerbeterpuntenEr staat op de site dat er een snelle levering zal zijn, ik twijfelde om te bestellen omdat ik het als cadeau wilde geven, of mijn bestelling er dan op tijd zou zijn. Het was ruim optijd maar misschien er bij zetten wat de snelle levering dan is (aangezien er elders op de site aangegeven wordt dat het nooit meer dan 30 dagen zal zijn)
Pluspunten
Stuurde een mail dat de track&trace code later kwam pas na 20 uur. Erg netjes! Zeer snelle verzending
VerbeterpuntenEr staat dat er een snelle levering zal zijn, ik twijfelde om te bestellen omdat ik het als cadeau wilde geven, of mijn bestelling er dan op tijd zou zijn. Het was ruim optijd maar misschien er bij zetten wat de snelle levering dan is (aangezien er elders op de site aangegeven wordt dat het nooit meer dan 30 dagen zal zijn)
Pluspunten
Aardige mensen, hulpvaardig, snel, band met klanten
Pluspunten
mooi velletje
Verbeterpuntenfout adres : huisnr. verkeerd op factuur juist (25) , op pakket stond (2)onen gelukkig wonen op 2 bekende geburen