Pluspunten
Prachtige ecologische vachten, goede prijzen, snelle levering en nette service.
Pluspunten
We vinden het een fijn open bedrijf,die zijn afspraken na komt.Aan de telefoon ben ik heel vriendelijk te woord gestaan.De informatie die bij het schapen vel zat was heel duidelijk.Wij zullen zeker dit bedrijf aanbevelen bij vrienden en familie.
Pluspunten
De cijfers spreken voor zich. Prijs en kwaliteit prima.
Pluspunten
Top! Ik mocht vijf vellen bestellen en er vier terugsturen,dit vergemakkelijkte de keus voor mij!
Pluspunten
Prima producten die worden geleverd volgens afspraak. En tegen een nette prijs.
Pluspunten
vriendelijk, snelle levering, mooie producten
Verbeterpuntengraag niet alleen de diagonale lengte van vachten op de site vermelden, maar ook de 'loodrechte' lengte
Pluspunten
Keurig op tijd een schapenvel van goede kwaliteit ontvangen. Ook keurig verontschuldiging over een fout van de post . Leuke informatie over de herkomst van de schapen.
Pluspunten
Jammer, maar begrijpelijk dat er niet op afstand ,geen mogelijk was een schapenvel voor mij uit te zoeken met een kleurstal
VerbeterpuntenToch risico durven nemen als een klant iets bijzonders vraagt en daarbij afspraken maken over de betaling voor verleende dienst.
Pluspunten
De vraag die ik per e-mail stelde nadat ik mijn pakket had ontvangen werd direct, uitgebreid en vriendelijk beantwoord.
Pluspunten
Zeer goede communicatie, zelfs in weekend per e-mail !!!!
VerbeterpuntenTrack & Trace Post NL, kan ook aan Post NL liggen.
Pluspunten
Goed contact.Betrouwbaar en snelle bezorging van producten.
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Prettige, persoonlijke en snelle communicatie
VerbeterpuntenIk vind dat de website wel een opfrisbeurt mag krijgen
Pluspunten
prijs/kwaliteitverhouding; mooie vellen
Pluspunten
Prima service!!
VerbeterpuntenMaten van de grijze pantoffel instappers, vallen klein uit! Het beste is een maat groter te nemen, van wegen het bontje er in. Misschien vooraf vermelden waard?