Pluspunten
erg snelle levering, mooie vachten
Pluspunten
Ik kreeg keurig een email dat de track & tracé code niet direct te sturen was maar pas later die avond. Erg netjes!
VerbeterpuntenEr staat op de site dat er een snelle levering zal zijn, ik twijfelde om te bestellen omdat ik het als cadeau wilde geven, of mijn bestelling er dan op tijd zou zijn. Het was ruim optijd maar misschien er bij zetten wat de snelle levering dan is (aangezien er elders op de site aangegeven wordt dat het nooit meer dan 30 dagen zal zijn)
Pluspunten
Stuurde een mail dat de track&trace code later kwam pas na 20 uur. Erg netjes! Zeer snelle verzending
VerbeterpuntenEr staat dat er een snelle levering zal zijn, ik twijfelde om te bestellen omdat ik het als cadeau wilde geven, of mijn bestelling er dan op tijd zou zijn. Het was ruim optijd maar misschien er bij zetten wat de snelle levering dan is (aangezien er elders op de site aangegeven wordt dat het nooit meer dan 30 dagen zal zijn)
Pluspunten
Aardige mensen, hulpvaardig, snel, band met klanten
Pluspunten
mooi velletje
Verbeterpuntenfout adres : huisnr. verkeerd op factuur juist (25) , op pakket stond (2)onen gelukkig wonen op 2 bekende geburen
Pluspunten
Reageren snel, overzichtelijke website, smelled levering en houden Zich Aan de gemaakte afspraken.
Pluspunten
Bestelling snel in huis
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super makkelijk alles te vinden. Prachtig kwaliteit. Zeer snel bezorging! Top!
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levering
Pluspunten
Duidelijkheid
VerbeterpuntenZou ik zo niet weten
Pluspunten
Snelle en goede levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie producten en vriendelijk via email te woord gestaan.
Pluspunten
Prachtig schapenvel geleverd!!
Pluspunten
Snelle toezending, correcte en snelle reactie bij retour zending.
VerbeterpuntenToch meer exacte informatie geven op de site over de kleur van de vacht. Bij een omschrijving natuurvacht denk ik niet aan een spierwitte vacht. Dit