Pluspunten
Pluspunten
goede communicatie over levering; uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Veel keus en een overzichtelijke website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Komt vriendelijk over
VerbeterpuntenLanger of meer openingstijden, of bezoek op afspraak. Ik had de vellen liever zelf willen zien ipv kopen via de webwinkel
Hi Lida, dank voor je beoordeling. Heb je onze openingstijden gemist...? Zie http://www.schapenvacht.nl/openingstijden/ - op elke pagina van de site, bovenaan te vinden bij 'openingstijden'. Ik ben, zoals je kunt lezen, elke werkdag in onze winkel van 10 tot 14u. En natuurlijk ook op afspraak. 's Avonds of zelfs op zondag als het met ons gezin zo uitkomt. Misschien ben je nog een keer in de buurt..? Hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering, goede producten!
Pluspunten
Snelle en persoonlijke communicatie
Pluspunten
Snelle, plezierige en servicegerichte communicatie (zelfs 's avonds), levering prima én een heerlijk schapenvel voor onbezorgde nachtrust!
Verbeterpuntengeen, Edith is een kanjer!
Pluspunten
Veel keuze, alles word duidelijk omschreven,en betrouwbaar
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Top qua levering, communicatie en product.
VerbeterpuntenGeen enkele, ga zo door!
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit van het product
Verbeterpuntenxx
Pluspunten
Mooie spullen, betrouwbaar, leuke en goede communicatie.
VerbeterpuntenVerzending met Tracking & tracing van Post.nl werkt nog niet. Spul wel op tijd ontvangen conform afspraak.
Helaas heb ik geen invloed op track&trace van PostNL, Math. Was dat maar waar... ;) Het werkt al weken niet naar behoren sinds het bedrijf is overgestapt op een nieuw systeem. Vandaar dat ik iedereen zelf even mail. Ik wens je veel plezier van de vacht! Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Service, communicatie, kwaliteit
Pluspunten
Leuke communicatie en supermooi product!
Pluspunten
Voldoende keuze.