Pluspunten
Goede kwaliteit , snel en goed ontvangen
Pluspunten
veel goedkoper dan de winkel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer tevreden over service, levering, en kwalitijd, tevens het oogt mooi en zullen er zeker van genieten.
Pluspunten
Snelle levering! Mooie produkten
Pluspunten
Onwijs mooi schapenvel, en snelle levering!
Pluspunten
Mooie schapenvellen en snel bezorgd!
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering, voldoet helemaal aan de verwachting
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prettige manier van inkopen doen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden ga zo door Gr renate
Pluspunten
Wat ik ervaren heb was alleen maar positief, Alleen al de moeite die mevrouw gedaan heeft om mij zo snel mogelijk het schapenvel toe te sturen., verdient een woord van waardering.
VerbeterpuntenGa door met hetgeen U op deze manier hebt opgebouwd
Pluspunten
Veel keuze en wat ik zag op de website komt overeen met het product dat ik heb gekocht.
Pluspunten
Goede site, lekker snel leveren en prachtige kleden, goede kwaliteit
Pluspunten
Er valt goed te communiceren. Zijn super klant vriendelijk. Ontzettende leuke winkel.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven...erg prettig! En de schapenvellen zijn prachtig!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Mooie vacht en hele snelle levering.
Pluspunten
Prima service Mijn bont kwam goed binnen, prima verpakt en snel geleverd En ik ben reuze blij met mijn schapenvacht op de bank ;)
Pluspunten
Netjes snel bezorgt !