Pluspunten
What you see is what you get. Ik heb meerdere keren vachten hier gekocht en elke keer waren ze nog mooier dan afgebeeld online: een heel prettige afwisseling met vele andere bedrijven. De communicatie en informatie is helder, attent, compleet en de levering snel en heel correct. Aanrader!
Pluspunten
Hele goeie communicatie!
Pluspunten
heel snelle levering en afhandeling
Pluspunten
Super communicatie, persoonlijke benadering, snelle levering, goede instructies hoe product te onderhouden dus top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door!!
Pluspunten
Ik had een verkeerd adres vermeld, waardoor het pakje door de bezorger werd terug gestuurd. Zonder extra kosten werd het mij alsnog toegezonden.
Pluspunten
snelle levering van een goed produkt
Verbeterpuntenevt leveringsbon bij voegen voor evt. garantie
Pluspunten
Snelle reactie, prima levering per omgaande.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenIk hoop dat je lekker zo kunt blijven doorgaan. ..
Pluspunten
Mooie foto's, veel informatie, duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenWit of gelige vacht is soms moeilijk te zien, misschien dat wat duidelijker in beschrijving naar voren laten komen.
Pluspunten
Eigen initiatief om problemen op te lossen nog voordat de klant deze gesignaleerd heeft.
VerbeterpuntenEenduidigheid qua zachtheid voor hele bestelling.
Pluspunten
prettige site, leuk logo, handig besteld, snel geleverd, mooi verzorgd en liefdevol verpakt, mooi materiaal!
Pluspunten
Welke je besteld, die krijg je ook. Top
Pluspunten
Snelle en correcte levering en een prachtige vacht. Echt een aanwinst.
Pluspunten
snelle service de vachten zijn net zo mooi als op de site perfect
Pluspunten
Hoge service en goede prijzen!
Pluspunten
Veel keus, goede kwaliteit, snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenIets meer informatie over het product.
Pluspunten
mooie vachten, snelle levering, prima behandeling
Verbeterpunteniets meer afhaaltijden misschien