Pluspunten
Schapenvel zag er precies zo uit als op foto.snel en netjes bezorgd,inclucief onderhoudspapieren.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle bezorging en een PRIMA verpakking. Ik ben erg blij met mijn prachtige schapenvacht en nog mooier als op het plaatje. Tevreden Rijna Spekman.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering van afgesproken vellen. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ontzettend leuk om een product te kopen wat eerlijk/eco is en ook nog eens super mooi. Super service. Ik hoop dat het zo zal blijven. Ik ga in de toekomst zeker weer hier kijken!
VerbeterpuntenBlijf vooral zo. En blijf bij echt eco dat maakt het extra leuk en het geld dubbel en dwars waard.
Pluspunten
Mooie vachten, duidelijke website en goede, snelle levering
Pluspunten
Een prachtig kussen. Een blikvanger!
Pluspunten
Prachtig schapenvel, binnen zeer korte tijd antwoord op mijn vraag
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Goede service en kwaliteit
Pluspunten
Geweldige mooie vachten en met respect voor dier en natuur gelooid. Als ik weer toe ben aan een nieuw schaapje kom ik zeker terug.
VerbeterpuntenWebsite is wat knullig en telefonisch slecht te bereiken.
Beste Karen, Hartelijk dank voor je beoordeling. De webshop is inderdaad niet 100% telefonisch bereikbaar. De reden is dat ik me als kleine zelfstandige geen fulltime telefoniste kan veroorloven. Of ik moet de vachten veel duurder maken - maar dat lijkt me de bedoeling niet. Elke dag is op de voicemail precies horen wanneer je Anneke live aan de lijn kunt krijgen. Daarnaast belt ze je supersnel terug als je in de tussentijd een bericht achterlaat. Per mail zijn we wel van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, 7 dagen in de week, bereikbaar. Ik weet dat ik aan het onderhoud van de site moet werken (ja, als kleine zelfstandige doe ik dat zelf -smile-) maar helaas ontbreekt me de tijd. Staat op de to-do-list! Met hartelijke groet, Edith Ho
Pluspunten
Prettige en eerlijke communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prachtige kwaliteit en snelle service. Heel blij om op dit heerlijke vacht te liggen en te slapen, na mijn heftige ongeluk.