Pluspunten
Snel, correcte afhandeling. Geweldig product.
Pluspunten
Nette behandeling, goede en snelle communicatie bij het ruilen van een vacht. Wij zijn super tevreden!
Pluspunten
De levering was super snel. De geleverde producten naar wens
Pluspunten
snelle levering, veel keus, op de site zelf uit zoeken
Pluspunten
Komen afspraken na
VerbeterpuntenBereikbaarheid
Pluspunten
Ik vind dat het een familiebedrijf is dat liefde en aandacht stopt in de producten heel waardevol en voelbaar. Daarom zou ik het ook nog mooier vinden als deze vragenlijst vanuit wij wordt geformuleerd. Maar misschien is het inmiddels geen familiebedrijf meer? De producten zijn prachtig en van hoge kwaliteit. De communicatie is vriendelijk en persoonlijk. Het inkijkje in het hele proces en de herkomst vind ik heel verbindend met het product en de hele weg naar ons toe.
VerbeterpuntenIs het nou Schapenvel.nl of Schapenvacht.nl?
Pluspunten
Jullie website gevonden dankzij Josine Spits, net als ik Soroptimist. Trouwe bezoekster tijdens mijn verblijf in revalidatiecentrum voor revalidatie met gebroken scheenbeen. Mijn klacht over pijnlijke stuit door al het noodgedwongen zitten is direct na de razendsnelle ontvangst van de schapenvacht een stuk verminderd! Blij met Josine én haar nichtje met dit mooie bedrijf en de snelle service. Moet steeds grinniken om de jaloerse blikken van mede-patienten en noem regelmatig jullie website.
Pluspunten
Snelle service en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Snelle en correcte service
Verbeterpuntenextra elastiek bij stoelhoes zit gedeelte
Pluspunten
Betrouwbaarheid en snelle service
VerbeterpuntenWebsite kan wat beter / overzichtelijker maar ik werk va mobiel
Pluspunten
Mooie en duidelijke site.
Pluspunten
Schapenvacht is precies zoals ik verwacht had. Werd snel geleverd. Mijn dank hiervoor