Pluspunten
Gewoon een 10 voor de kwaliteit, levering, uitgebreide schriftelijke uiitleg over de totstandkoming van deze produkten, snelle levering, hele mooie vachten waar we ontzettend blij mee zijn.
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunten kunnen noemen, wij zijn heel tevreden en verrast door de goede kwaliteit en de manier waarop de huiden tot stand komen, helemaal goed!
Pluspunten
Alles is keurig gedocumenteerd, je krijgt als het ware een soort van certificaat aangaande het gekochte schapenvel. Ook behandelvoorschriften. Heel fijn.
Verbeterpunten---
Pluspunten
Super bedrijf. De kwaliteit van de schapenvachten is echt fantastisch. We hebben er inmiddels 3.
Pluspunten
Alles werd perfect geregeld en ik ben nu in het bezit van een prachtig schapenvel en voor een mooie prijs.
Pluspunten
Prachtig vel. Boven verwachting.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Prima snelle levering
Pluspunten
Mooie kwaliteit en een super snelle levering !
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Prima service en snelle levering!
Pluspunten
Pluspunten
zeer vlotte bezorging,
Verbeterpuntenhet bestelde artikel had ik mij groter voorgesteld
Pluspunten
Uitstekend uitziend product.
Pluspunten
Goede prijzen, gevarieerd en ruim aanbod. Duidelijke omschrijvingen op de site. Gratis verzending. Leuk achtergrond verhaal en fijne onderhouds tips.
VerbeterpuntenNa betaling duurde het vrij lang voor ik een bevestiging en info over de verzending ontving.
Beste Anne, Dank voor je uitgebreide beoordeling.Ik ben blij te horen dat de vacht naar wens is. Wat betreft de bevestigingen: die worden allemaal automatisch verzonden. Mogelijk zijn de berichten bij jou in de spambak terecht gekomen..? Ik heb namelijk wel op het juiste tijdstippen afschriften ontvangen van de verschillende systemen van zowel MyShop (de bestelbevestiging), iDEAL (de betaling) als PostNL (verzendbewijs). Hotmail heeft wel vaker kuren op dit gebied - ik hoor het wel vaker hoor. Hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Pluspunten
Goed en ook leuke producten
Verbeterpuntenwebsite is wel overzichtelijk maar niet echt heel mooi
Pluspunten
Fijn contact met Edith, je kan merken dat ze hart heeft voor haar bedrijf;)
VerbeterpuntenIk lees dat mensen de vachten in het echt vaak mooier vinden dan op de foto. Bij mij is het andersom, de kleuren op de foto's vond ik (veel) mooier dan de kleuren in het echt. Ik had 4 vachten 'op zicht' zeg maar, helaas toch maar weer retour. Conclusie: online is het m.i. toch moeilijk kopen vanaf een foto. Het is trouwens fijn als er een uitgebreide beschrijving van de wol bij de omschrijving vermeld staat, mag van mij nog ietsje uitgebreider. Fijn contact met Edith trouwens!
Hi Carolien, Ik denk dat jouw kleurinstellingen van de computer anders zijn dat die van de meeste mensen. Dan kleuren de vachten inderdaad echt anders. Ook het licht dat op de computer valt (direct daglicht, LED, enz) is van grote invloed. Ik heb je net weer een aantal vachten gestuurd en ben benieuwd naar je ervaringen. Met hartelijke groet, Edith