Pluspunten
Duidelijke site, je blijft rondsnuffelen. Mooie vachten en duidelijke aanwijzingen.
Verbeterpuntenik heb intussen drie prachtige vachten. Een leuke aanvulling zou een gebruiksaanwijzing zijn (simpel a4tje) hoe je ze kunt onderhouden. Tevens zou ik afwijkingen, zoals een beschadiging vermelden in de tekst. Bij 1 vacht was er een kortgesneden stuk in het midden, wat ik wel zonde vond. Maar heb het gehouden omdat hij verder prachtig is. De overige vachten zijn perfect!
Pluspunten
snelle levering en prima verpakt. omruilen prima geregeld.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en de kwaliteit is beter dan de verkopers van schapenvellen op de markt in Heist., enkel in de zomer van Juli&Augustus.
VerbeterpuntenAlles oké.
Pluspunten
Voorraad is groot
Verbeterpuntengeen
Dit is echt niet goed voor doorlig wonde tegen te gaan, zweet enorm op de schapenvacht en doet nog meer pijn bij gevolg dan is de prijs kwaliteit echt niet goed wil veel betalen als het een goed produkt is
Beste mevrouw Gobbin, Wat vervelend dat ik langs deze weg moet horen dat u zo ontevreden bent. Het spijt me dat ik voor het eerst in 10 jaar moet horen dat er iemand is die geen baat heeft bij de gezondheidsvacht. Wilt u even contact met ons opnemen op de gebruikelijke wijze - dus via de telefoon of via email ([email protected])? We kunnen dan kijken of er een oplossing is voor u. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Hallo Edith & Jan, Vandaag is mijn heerlijk schapenvel binnengekomen. In eerste instantie bedoeld voor op de vloer, maar omdat hij zo ontzettend zacht en knuffelig is mag hij nu ook op de bank! Bedankt, ik ben er erg blij mee
Verbeterpunten-
Pluspunten
Pluspunten
persoonlijk ben ik zéér tevreden over mijn aankoop. De vacht die ik gekocht heb, wordt gebruikt om op te mediteren. De vacht is niet alleen mooi, maar voelt ook zéér goed aan en heeft op alle vlakken een mooie uitstraling! Ik ben echt méér dan tevreden en ben ook immens dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Liefs, Hilde.
Pluspunten
Snel, correcte afhandeling. Geweldig product.
Pluspunten
Nette behandeling, goede en snelle communicatie bij het ruilen van een vacht. Wij zijn super tevreden!
Pluspunten
De levering was super snel. De geleverde producten naar wens
Pluspunten
snelle levering, veel keus, op de site zelf uit zoeken
Pluspunten
Komen afspraken na
VerbeterpuntenBereikbaarheid
Pluspunten
Ik vind dat het een familiebedrijf is dat liefde en aandacht stopt in de producten heel waardevol en voelbaar. Daarom zou ik het ook nog mooier vinden als deze vragenlijst vanuit wij wordt geformuleerd. Maar misschien is het inmiddels geen familiebedrijf meer? De producten zijn prachtig en van hoge kwaliteit. De communicatie is vriendelijk en persoonlijk. Het inkijkje in het hele proces en de herkomst vind ik heel verbindend met het product en de hele weg naar ons toe.
VerbeterpuntenIs het nou Schapenvel.nl of Schapenvacht.nl?
Pluspunten
Jullie website gevonden dankzij Josine Spits, net als ik Soroptimist. Trouwe bezoekster tijdens mijn verblijf in revalidatiecentrum voor revalidatie met gebroken scheenbeen. Mijn klacht over pijnlijke stuit door al het noodgedwongen zitten is direct na de razendsnelle ontvangst van de schapenvacht een stuk verminderd! Blij met Josine én haar nichtje met dit mooie bedrijf en de snelle service. Moet steeds grinniken om de jaloerse blikken van mede-patienten en noem regelmatig jullie website.
Pluspunten
Snelle service en duidelijke communicatie.