Mooie kwaliteit

Duidelijke foto's online en de levering is snel. Het product is overeenkomstig aan de foto. Kleur was iets lastig in te schatten met alle bruintinten.

Waren alle webshops maar zo. Heldere site, duidelijke foto's. Mijn vacht is in het echt nog veel mooier dan in de echt. De prijs is meer dan netjes en de bezorging supersnel. Kortom - hier kom ik vaker terug. Leuk ook die sokken. Dat wordt m'n volgende bestelling

Goede kwaliteit tegen een prima prijs

Alleen maar goede ervaringen met deze (web)winkel. Heerlijke, kwalitatieve producten. Verpakt en verzonden met oog voor het milieu. Persoonlijk contact en snelle reactie in geval van vragen. Was iedere (web)winkel maar zo!

Stops answering when needs to give refund

I bought a first pair of socks that I received, and then a second one a few days later. I was in contact with them to send it back as I ordered the wrong model. They told me they would send me the modal I want instead, or give me a refund. As soon as I sent the socks back, they stopped answering entirely, despite sending 4 emails in the course of a month and a half. SCAMMERS.

Prachtig schapenvel

Heel erg mooi schapenvel. Nog mooier dan verwacht van de foto. Erg blij mee, onze kat ook :)

Mooi product; prima service!

Het bestellen ging erg makkelijk, de communicatie was zeer vriendelijk en het belangrijkste, de vacht, ziet er zeer mooi uit!

Super fijne laarzen! Kan uggs niet tegenop

Super fijne mooie laarzen met goede pasvorm. Met mijn maat 34 kan ik de 36 aan (iets kleine was beter maar dat is heel lastig in noord Europa. Met een zooltje loopt het heel fijn) dus de info bestel 1 maat groter klopt goed. De rubber onder zool van de laars is heel fijn en beter dan mijn uggs! Ik kan nauwelijks glijden op het ijs. Het schapen velletje voor mijn hond is fantastisch. Hij is er meer dan blij mee.

Prima service, snel en heerlijke vachten!

Mijn ervaring is goed met schapen.nl

Prachtige vachten, zoals beschreven

Dit is onze tweede aankoop bij schapenvel.nl. Onze eerste vacht is na vier jaar nog net zo prachtig. De nieuwe vachten zijn precies zoals beschreven. De vachten zijn heerlijk zacht en worden intensief gebruikt door onze kinderen (op de bank, in hun speelhut en als speelkleed op de grond). Ook onze baby ligt straks lekker op de wol. Op de website vind je ook onderhoud tips, ideaal voor als je vacht een opfrisser kan gebruiken. De vachten ruiken bij aankomst licht naar lanoline. Even in de badkamer uithangen tijdens het douchen vermindert deze geur. Wij raden iedereen die een fijne vacht zoekt deze website aan. Top producten, snelle levering en fijne communicatie.

Hele leuke webwinkel en top leverancier.

Op zoek naar een schapenvacht voor op mijn motorfiets kwam ik deze webwinkel tegen. Een vacht uitgezocht (zeer ruim aanbod) en heel snel geleverd gekregen. Daarna nog een aantal keren wat besteld. Telkens dezelfde goede ervaring.

Mooi vel; precies zoals afgebeeld.

Positief, snelle levering. Alles naar wens. Onze hond ligt er heerlijk op en is er helemaal blij mee.

Altijd goed

Altijd weer blij met mijn pantoffels. Lekker warm. Kies altijd wel 1 maatje groter, past perfect. Ook de schapenvacht is supermooi.

mooie schone vachten

de bestelling is prompt verstuurd en de vachten zijn perfect

supersnelle levering van een schappelijk geprijsd prachtvacht!

Ik ontving een goed verpakt naar wolvet ruikend prachtig vacht dat mooier, groter en dikker was dan ik voor de saleprijs had durven hopen. Het bijgevoegde korte persoonlijke papieren bericht was voor mij de kers op de taart :) Dank!

Passen perfect

Heerlijke warme handschoenen. Als je ze aantrekt merk je het verschil

Onderdeken besteld en die is heel prettig. Niet dik zoals mijn andere maar wel heel fijn. Super snel bezorgd.

Super producten

Mooi qualiteit, snelle levering en een mooie duidelijke site!

Snelle levering en goede kwaliteit

Handschoenen gekocht voor mijn dochters en mijzelf. Zeer snelle levering. En goede kwaliteit handschoen. Geen koude meer op de fiets.

Heerlijke warme voeten!

Nette levering en prima product!

heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden met het aanbod en mijn aankopen.

Snelle bezorging en mooie grote vellen

Ik was blij verrast dat ondanks een aanbieding beide vellen mooi groot waren. Mooie diepe kleur ook.

Goede service en kwaliteit

Al 2x besteld en tot nu toe goede service en kwaliteit. Ook voldoende keuze in diverse prijsklassen.

Snelle levering, goede kwaliteit

De wollentrui is echt een uitkomst in de winter

De wollentrui is echt een uitkomst in de winter

Fantastisch!

Prachtige vacht. Dit was onze eerste aankoop, maar er zullen er meerdere volgen!!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum