Pluspunten
Zeer snelle levering, schapenvel zag er in het echt hetzelfde uit als op de foto
Pluspunten
Snelle levering. Goede verpakking en communicatie in doos. Veel biologische schapenvachten.
VerbeterpuntenDat alle foto's kunnen laden maar dat werd meteen opgelost.
Pluspunten
Ik vond het leuk om wat achtergrond informatie te ontvangen. Dit komt betrouwbaar over en laat de betrokkenheid zien
Pluspunten
Bijzonder goed, accuraat!!
Nvt
Pluspunten
Hallo, ik heb de schapenvacht net ontvangen en ben supertevreden! wat een zacht vel en heerlijk gezellige wol!
Pluspunten
Mooie kwaliteit, mooie kleur, klant tevreden. Ik bestel zeker weer bij jullie.
VerbeterpuntenDat vacht moet beter bij mee kaar passen.
Beste Cocoon, Hartelijk dank voor je prachtige cijfers. Je had van een unieke vacht twee exemplaren besteld. Ik zoek dan de best passende vacht - kijkend naar kleur, maat, wolsoort en zachtheid. Omdat dit bij jouw vacht lastig was (dat stond ook bij de extra info trouwens) had ik nog een kaartje in de doos gedaan met de opmerking dat als je het niets eens bent met mijn keus, je de vacht(en) retour mag sturen op mijn kosten. Mogelijk is dit aan je aandacht ontsnapt...? Omdat het natuurproducten zijn, kan het voorkomen dat er geen tweede is van een bepaalde vacht. Daar kan ik niets aan doen, behalve dit kenbaar maken op de site - zoals ik gedaan had. Desalniettemin hoop ik dat je van de vachten zult genieten! Hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Er is vast altijd wel verbetering mogelijk. Vandaar een 9. Maar wij zijn superblij met ons schapenvel! Heeeel mooi, fijn en zacht!
VerbeterpuntenPersoonlijk vind ik het vel nog wel veel naar schaap ruiken. Hoort er bij zou je denken. Maar had ik niet verwacht.
Hartelijk dank voor je beoordeling. Ik mail je even wat tips om de 'ontgeuring' te versnellen. Want uiteindelijk verdwijnt de geur hoor. Hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Service en advies
Pluspunten
Snelle en uitgebreide service, mooie producten waar ik echt heel blij van werd. Goede filosofie die me een goed gevoel geeft, of het nou echt of PR is, het werkt!
Pluspunten
snelle levering. Product voldoent aan verwachtingen/wijkt niet af van foto op website
Pluspunten
Servicegericht bedrijf, mooie kwaliteit van het schapenvel, uitnodigende opbouw van de website.
VerbeterpuntenDe meegestuurde codering van het postpakket werkte niet, waardoor ik het poststuk niet kon volgen. Bij navraag bij Schapenvel heb ik snel antwoord gekregen over het tijdstip van de bezorging, helaas kon ik het vervolgens toch niet zelf volgen.
Helaas was er die dag een storing bij MijnPakket online. Daar kunnen wij spijtig genoeg niets aan doen...