Pluspunten
Snelle reactie, snel versturen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wat ze beloven krijg je ook!
Pluspunten
Snelle levering mooie kwaliteit. Super blij met het vachtje.
Pluspunten
Je hebt mooie schapenvellen van goede kwaliteit. De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Over het nu door mij bestelde vel hebben we geen communicatie gehad, maar uit eerdere bestelling weet ik hoe snel je reageert.
VerbeterpuntenIk zou eigenlijk geen verbeterpunten weten.
Pluspunten
prachtig mooi schapenvacht, ben heel tevreden!
Pluspunten
Prachtige schapenvachten (restproducten dus de dieren zijn niet geslacht voor het vel/ de vacht)! Heel snel verstuurd (dezelfde dag) en bij mijn vraag via de mail kreeg ik dezelfde dag nog een zeer uitgebreide reactie. Top! Ik raad iedereen aan hier te kopen!
VerbeterpuntenBij mijn eerste bestelling bleek de kleur van de vacht toch echt anders te zijn dan de kleur van de foto op de website. Let dus goed op de omschrijving van de kleurstelling.
Pluspunten
super velleken :-)
Pluspunten
gebruik al jaren
Verbeterpuntenlever wat besteld is
Beste Evert, Wat vervelend om langs deze weg te horen dat je zo ontevreden bent. Ik heb je na ontvangst van de bestelling gemaild dat je door een technische storing een vacht had kunnen bestellen waar geen prijs bij stond (zie mail 11/3, 16:44u). Ik heb je gevraagd even contact op te nemen. Daarbij heb ik je laten weten dat als ik niets hoorde, ik alleen de inderdaad betaalde vacht zou sturen. Je zult begrijpen dat ik geen gratis vachten verzend. Ik neem ook nog even persoonlijk contact op. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Mooie website, directe en vlotte afhandeling. Communicatie prima.
VerbeterpuntenHet uiteindelijke vel vond ik erg dun, waardoor de zijkanten iets bollen / omhoog gaat staan. De prijs vond ik ten aanzien van dit punt tegenvallen. Ik had een zwaar kleed verwacht, waardoor deze goed plat op de grond zou vallen. Het is mijn eigen keuze geweest om het kleed niet van tevoren te komen bezichtigen. Deze mogelijkheid biedt u wel aan. Hiermee heb ik dus zelf risico genomen. Ondanks deze aantekening ben ik voldoende tevreden, maar mijn advies is om de kleden van zwaardere kwaliteit te maken.
Beste Anuschka, Hartelijk dank voor je beoordeling. Ik begrijp je punt. Echter: het vel is ooit rond geweest - het zat om een dier. Dat krijg je nooit volledig plat. Als het vel dik is, dan gaat het stijf omhoog staan. In harde punten. Vandaar dat deze huiden alleen in deze dikte geleverd worden. Het spijt me, maar hier is niets aan te doen. Het is inherent aan dit natuurproduct... Met dank, Edith Hof
Pluspunten
Onze ervaring is minimaal
Pluspunten
Super snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenWat moeite gehad om het product in mijn mandje te doen op de website.
Pluspunten
Snel op sturen, goede communicatie 1ste zending was niet goed werd tot grote tevredenheid opgelost.
Verbeterpuntenwebsite door klikken als je een produkt wilt bestellen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer duidelijke info over het product. En super snelle levering!
Pluspunten
Leuk gereageerd op mijn mail vraag. Het artikel is direct verstuurd en daar waren wij heel blij mee.
VerbeterpuntenWeet ik zo niet. Dit is misschien beter te beoordelen als er vaker besteld wordt.
Pluspunten
snelle levering mooie site en komen afspraken na.
Verbeterpuntensite is wel toegankelijk voor Ipad maar bestellen was ik een PC nodig
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding top!! Product is in het echt net zo schitterend als op de afbeelding, snelle levering.