Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie. Vachten zijn super mooi en van goede kwaliteit!!
nvt
Update, na contact met de klant: Het pakket was wel op tijd door ons verzonden, maar na 2 dagen pas bezorgd door PostNL. Dit kwam door de gladheid in die dagen. Voor een mogelijke vertraging had ik mevrouw gewaarschuwd in het mailtje met de bezorggegevens: de gladheid zorgde overal in het land voor opstoppingen. Helaas kunnen wij daar niets aan doen. Edith Hof
Pluspunten
Mijn eerste uitgezochte schapenvel paste niet goed onder mijn schommelstoel. Degene die ik hierna ontving was perfect! Zo zacht en goede kwaliteit... Ik kan deze webwinkel iedereen aanbevelen. De service en communicatie waren ook top!
Pluspunten
super kwaliteit. Ook de moraal achter de waren is geweldig. Snelle levering.
Verbeterpuntenmisschien uitbreiding met wanten van het hele vel.
Pluspunten
Erg mooie vachten die ecologisch zijn gelooid, aanrader!
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de dikte van de huid vermeld staat en het zoeken in de website vind ik niet heel prettig.
Pluspunten
snelle levering goed produkt
Pluspunten
super kwaliteit, snelle levering.
Pluspunten
Foto's van ELKE vacht, dus dat je zelf kunt uitzoekek
Pluspunten
Erg mooie pantoffels en ze zitten heerlijk! Zijn ook heel snel met opsturen en erg aardig en makkelijk als je wilt ruilen
Pluspunten
Prachtige schapenvellen!
VerbeterpuntenDe huisstijl van de website spreekt mij niet heel erg aan. Het oogt als een wat amateuristische webshop. Het pakketje dat ik ontving zag er daarentegen wel weer keurig verzorgd uit.
Pluspunten
VerbeterpuntenKan het zo niet bedenken.
66 pluspunten...? Wow! Ik hoor ze graag, Alie ;) Met hartelijke groet, Edith Hof