Pluspunten
Mooi overzicht van de beschikbare huiden met duidelijke informatie. Supersnelle levering.
Pluspunten
Mooie kwaliteit, zag er verzorgd en fris uit.
VerbeterpuntenHad wel over de herkomst gelezen bij de bestelling, had het ook aardig gevonden als deze info was toegevoegd aan het schapenvel.
Beste Aerin, Hartelijk dank voor je beoordeling. Ik denk dat je de info over het hoofd hebt gezien: deze zat in de doos hoor. Een groen formulier. Ik stuur je de info nog even via de mail! Groetjes, Edith
Pluspunten
Zoals het product omschreven was heb ik het ontvangen, binnen de beloofde tijd
Pluspunten
Zeer correct bedrijf. Mooie spullen. Zal het zeker aanbevelen.
VerbeterpuntenGeen. Is prima zo.
Dank voor de aanbeveling, Els!
Pluspunten
Snelle verzending. Prachtige vacht. Duidelijke uitleg over herkomst en hoe met de vacht om te gaan.
Pluspunten
pantoffels heerlijk warm
Pluspunten
Goede website en service. Persoonlijk ( verhaal over schaap) en betrouwbaar.
VerbeterpuntenWat meer verschil in prijzen. Betere uitverkoop en/of korting bij een volgende aankoop.uitleg over stukken leer waar geen haar ipzit. Kan ik deze wegknippen?
Beste Donna, Hartelijk dank voor je beoordeling. De prijzen op de site lopen uiteen van 60 tot over de 600 euro - en daarnaast hebben we altijd opruiming. De prijs is gebaseerd op de inkoopsprijs - en deze is op zijn beurt weer gebaseerd op beschikbaarheid (zeldzaamheid), ras, en herkomst. Overtollig leer kun je inderdaad met een scherpe schaar wegknippen als je dat wilt. Mocht je meer vragen hebben: laat het me weten. We zijn bereikbaar per mail, telefoon, whatsapp, sms, en Facebook. Met hartelijke groet. Edith Hof.
Pluspunten
was gewoon helemaal toppie :-)
;))
Pluspunten
Heel erg snelle levering, goeie omschrijving en foto's op de site.
Pluspunten
De sloffen zien er prachtig uit. De bijgeleverde brief is super. Veel succes verder en tot een volgende keer
Dank je, Willy voor je prachtige cijfers en je complimenten. Graag tot ziens! Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle afhandeling, correcte communicatie, duidelijke informatie.
Pluspunten
Mooi product
VerbeterpuntenFoto op website
Hartelijk dank voor je mooie cijfers. Welke foto bedoel je, Ed. Er staan er honderden op de site..? Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke bestelmogelijkheid. Vacht van zeer mooie/goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIets betere zoekmachine. Wilde perse een ijslandse vacht.
Beste Monique, Hartelijk dank voor je beoordeling. Op welke woorden heb je geprobeerd te zoeken? Als ik zoek op 'IJsland', "IJslands" e.d. dan krijg ik wel de IJslandse vachten te zien. Het zijn er wel veel, dat klopt - maar ik heb er dan ook een heleboel :) Met hartelijke groet, Edith Hof
de website is overzichtelijk en duidelijk, maar ik zou em iets aantrekkelijker maken door een warmere uitstraling te geven. Misschien zachte kleuren gebruiken. Ter inspiratie: bekijk merken als Bloomingville en Madam Stoltz eens, dat sfeertje past er perfect bij.
Pluspunten
heerlijk zacht schapevachtje: ook heel netjes afgewerkt en met goede instructies voorzien
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering ondanks oud&nieuw.
VerbeterpuntenWebsite is wat onoverzichtelijk. Ik wou een schapenvel bestellen maar dit werkte niet met Chrome en Firefox, alleen met Internet Explorer. Dit vind ik wat slordig.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit schapenvacht gekocht voor een mooie prijs. Simpele maar heldere website.
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Hooguit dat er misschien iets meer keuze mag zijn in de grotere formaten, maar dat zal waarschijnlijk van moment tot moment verschillen.
Beste Dimitrie, Hartelijk dank voor je beoordeling. Inderdaad is het assortiment heel wisselend. Dat krijg je met natuurproducten: we zijn 100% afhankelijk van wat de natuur of biedt. Een schaap heeft nu eenmaal een bepaalde maximale grootte. En als ik dan eens een heel grote vacht heb, dan is die doorgaans binnen een paar uur verkocht. Ik kan wel tapijten voor je laten maken, dus misschien is dat nog iets...? Kijk maar op de site. Met hartelijke groet, Edith Hof