Zeer mooi!

Wat een mooi gevlekt vel. We hebben het aangeschaft voor onze hond en wegens een foutje aan de achterzijde van het vel was het product afgeprijsd maar dat is bijna niet te zien. We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid

Super vachtjes en snelle levering

Fijn bedrijf en jullie leveren altijd snel en het product wat je uitzoekt

Zeer goed qua bestellen en bezorging

Zeer goede ervaring, bestelling plaatsen ging gemakkelijk. Het geleverde product voldoet aan de omschrijving op de website. Ik ben zeer tevreden over. Prima aan te bevelen.

Snelle levering van een mooi product. Goed verpakt, geen vouwen in het rendiervel. Fijne communicatie met goede tips.

Heerlijke sloffen

De tweede keer dat ik sloffen heb besteld bij Schapenvel.nl De vorige waren af. Contact gehad over de maat en snelle reactie. En nu weer heerlijke warme voeten.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Zeer snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Een warme zachte supervacht.

De schapenvacht is zacht, soepel en warm, prachtige kwaliteit. Daar is zorg aan besteed.

Weer warme voeten…

Hoge sloffen aangeschaft, perfect. Website, aanbevelingen, verzending, allemaal okay!

tevreden

snel verzonden en goeie prijs

hmm lekker zacht en met een vleugje schaaparoma

Supertevreden met de vriendelijke service en de producten!!

Heel vriendelijk geholpen, snelle levering en superblij met mijn producten!

Altijd prachtige vachten

Mooie kwaliteit vachten. Deze heb ik cadeau gegeven voor in een tuinkamer. Heerlijk warm en volle vacht. Ben al lang klant en altijd tevreden over de snelle verzending en service.

Mooi kwaliteit, in verhouding met de prijs

Mooi schapenvel, in verhouding met prijs. Snelle levering

Mooie kwaliteit vachten!

Goede vriendelijke service, mooie vachten!

Mooie vacht, snel verzonden

Fijn dat de vacht op ecologische wijze is gelooid en het schaap niet voor de vacht is gedood. Grote vacht waarin mijn voeten heerlijk warm blijven

Geweldig mooi zijn de wollen wanten en heerlijk warm!

Heel mooi product zijn de wollen wanten en ook heerlijk warm. En dat geldt ook voor de wollen handschoenen die ik een jaar geleden kocht. Vlotte verzending ook en een vriendelijke en enthousiaste reactie toen ik het product had besteld! Dus ik ben er heel blij mee!

Eerlijk, respectvol en vlot. Mooie kwaliteit & aan te raden.

Ik vond de weg van bestelling tot ontvangst spannend… de keuze van de leveringsfirma was ook betrouwbaar! Het openen van de doos was zalig want de bestelling klopte, de vellen zijn van goede kwaliteit en het feit dat het dier een respectvol leven heeft gekregen, maakt het voor mij zo geruststellend. Dankbare groeten

Geweldig!

Inmiddels mijn vierde schapenvacht binnen. Wat een mooie vachten en wat zijn mijn drie Duitse herders hier blij mee! Super snel geleverd, goede service! Schapenvacht nodig? Niet twijfelen, maar hier bestellen!

zeer persoonlijk en klantgericht

mooie produkten, vriendelijke bejegening

snelle en correcte afhandeling en levering

Niets op aan te merken. Vellen van mooie kwaliteit en vlotte afhandeling . Correct zoals het moet zijn. Maw... zeer tevreden.

Supersnel en netjes geleverd!

Top! Aanwinst voor de woonkamer

Fijne overzichtelijke website met super veel informatie! Bestelproces duidelijk Prima informatie over status bestelling/ verzending. Product als omschrijven: prachtige schapenvacht!

Het is lekker warm

Het schuift wel wat

Vlotte verwerking van de order en goede communicatie, goed product

Vlotte verwerking van de order en goede communicatie, goed product

Snelle levering en mooi product

Veel last van winterhanden. Wat een fijne warme wanten. Erg blij mee!

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum