Ik kon niet via de website aankopen. Kreeg geen verbinding.
Pluspunten
goede communicatie en snelle levering!
Pluspunten
Pluspunten
Nette levering, netjes verpakt.
VerbeterpuntenVel is wat dunner dan verwacht, als ik een langharig vel bestel dan verwacht ik een wat steviger vel en deze is vrij dun en soepel. Mooie kwaliteit wel dus we gebruiken hem nu voor een andere plek dan aanvankelijk bedoelt, namelijk voor in de schommelstoel. Daar is hij dus te dun voor....
Pluspunten
Prachtige kwaliteit, goede en lieve informatie over het schaap, mooie prijs
VerbeterpuntenWebsite oogt niet zo gelikt als de verzending. Winst te halen!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snel geleverd
Pluspunten
Alleen maar positief! Mooie vacht, enorm snelle bezorging,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Adequate voorraadindicatie op website - Vlotte afhandeling en zeer snelle verzending - Gratis verzendkosten! - Vachten zijn bijproduct van de slacht en op natuurlijke wijze gelooid.
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede informatie over de behandeling van de vacht
VerbeterpuntenMisschien wat meer foto's van een vacht over een bank of stoel, zodat je beter inzicht krijgt hoe groot hij is.
Pluspunten
Snelle levering en je ziet echt wat je krijgt
VerbeterpuntenSite zou iets strakker mogen, iets minder tekst
Pluspunten
Top schapenvel en binnen 1 dag geleverd.
Pluspunten
Prima winkel met fijne knuffelbeesten.
Pluspunten
Super snelle levering! En foto's komen overheen met het product wat je krijgt!
Pluspunten
De door mij bestelde met lamswol gevoerde pantoffels bleken wat kleiner uit te vallen dan gedacht. Omruilen was echter geen punt en slechts 2 dagen later (ondanks de feestdagen) had ik de passende pantoffels in huis. Communicatie hierover ging zeer snel en op uiterst vriendelijke toon. De pantoffels zijn trouwens heerlijk warm! Ik heb geen last van koude voeten meer...
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
levering is snel
VerbeterpuntenSchapenvel is erg dof en heeft kale plekken waar de witte achterkant te zien is. Jammer want eerdere zending was van prachtige kwaliteit
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je bericht. Wat jammer dat ik hier moet lezen dat je niet tevreden bent over deze vacht. Je mag 'm terugsturen of ruilen hoor! Laat het me maar even weten op [email protected]. Dan krijg je een andere vacht of je geld terug. Met hartelijke groet, Edith Hof