Pluspunten
Snelle levering Mogelijkheid om te retourneren
Pluspunten
Prachtige producten en goede service
VerbeterpuntenDe website is redelijk gebruiksvriendelijk, ik zou het fijn vinden als de artikelnummers ook via de zoekfunctie te traceren zijn
Pluspunten
Een prachtige vacht en een super snelle bezorging
Pluspunten
Prima service en de schapenvellen zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Website is overzichtelijk.
Pluspunten
Helemaal goed: prachtig produkt, natuurlijk en voor een faire prijs. Levering supersnel en goed aangekondigd. Ook netjes verpakt, zodat produkt goed is aangekomen. Fijn cadeau geven, ook met begeleidende flyer!
Foto's komen niet voldoende overeen met product. (kleur)
Pluspunten
Super snelle levering! Mooie website, alles erg duidelijk!!
Pluspunten
Heel positief en open, snelle levering
Pluspunten
Mooi produckt
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Het precies wat ik ervan had verwacht. Betaalbaar en op tijd bezorgd. Meer wil ik niet als klant.
Pluspunten
Snelle service, flexibiliteit met ruilperiode gezien de feestperiode. Nu heb ik nog geen ervaring met het omruilen van de vacht, maar gezien de communicatie heb ik hier alle vertrouwen in als dit toch nodig mocht zijn. Het betreft nl. een kado wat ik nog moet geven,
Komt goed, Marion! Fijne feestdagen en ik hoop dat de vacht in de smaak valt. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en een betrouwbare weergave van het product getoond op de website.
Pluspunten
Prachtige grote vel gezien op de site. Helaas werkte het afronden van de bestelling niet goed met mijn iPad, maar met een telefoontje en een factuur per email werd het zeer vlot opgelost. Binnen een paar dagen een pakketje afgeleverd... Vrouwlief is in de 7e hemel met haar heerlijke Jakobsschaap!!
VerbeterpuntenSitecompatibiliteit met iPad/iPhone mag beter
Wordt aan gewerkt, Maarten. Dank voor je mooie cijfers. Ik had de compabiliteit graag al in orde maar het is zooooo druk dat ik er niet aan toekom. Luxe probleempje dus ;) Fijne feestdagen! Edith Hof
Pluspunten
Goede productfoto's en -omschrijving op de site, opgegeven levertijd wordt nagekomen, prachtig product conform foto en omschrijving.
Pluspunten
Ik kreeg het snel thuis de dag na u het verstuurd heeft. Hij ligt hier goed.
VerbeterpuntenHier kan ik niks invullen het is allemaal super gegaan.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Het schapevel is prachtig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prachtige warme vacht voor in de bench van mijn hond die s nachts boven in mijn slaapkamer slaapt, waar geen kaxhel brand.
Pluspunten
Snelle bezorging en reactie bij retour/ruilen