Pluspunten
Snelheid! Meteen reactie op m'n mail.
VerbeterpuntenDe vacht is in het echt veel geler dan op de foto
Pluspunten
Geweldige eco vachten voor een aantrekkelijke prijs en snelle levering, top!
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
dit is mijn eerste vel bij jullie. heb nog geen klachten. hij is prachtig alleen iets kleiner als ik gedacht had. dat is alles.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de snelle levering.
VerbeterpuntenOp de foto lijkt het toch wel een ander schapenvacht (veel lichter dan in het echt!) Dat vind ik wel jammer...want hij is namelijk voor in een babykamertje en daarvoor vind ik hem eigenlijk te donker.
Pluspunten
Pluspunten
mooie vacht, met veelplezier aan mijn dochter gegeven met Sinterklaas
Pluspunten
Super mooie vachtjes, heb er drie kunnen vergelijken (910, 2210, 902). Hele prettige communicatie per mail met Edith die ook meedenkt met de klant. Pakketje werd snel afgeleverd en de vachtjes zijn netjes verpakt en er zat een heldere uitleg bij. Ik ben een zeer tevreden klant, Bedankt!
VerbeterpuntenVia de website bestellen via mobiele telefoon of tablet lukte niet, begreep dat dit binnenkort wordt opgelost. Via mail contact gewoon kunnen bestellen dus uiteindelijk geen probleem!
Graag gedaan, Patricia. En ja, de livegang van de tabletversie van de site heb ik even uitgesteld. We hebben het zo druk met de dagelijkse gang van zaken, dat ik geen rust en tijd heb om een nieuwe site helemaal bij langs te lopen. Dat doen we na de feestdagen wel ;)
Pluspunten
zeer snelle levering is erg positief en de brief/uitleg zeer goed
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenSite kon ik niet goed openen op mijn telefoon. Ik kreeg na het verzenden bij schapenvel.nl opeens 4 pakketten in mijn post.nl ipv 1.
Beste, Heb je 4 pakketten ontvangen...? Ik heb er echt maar één verzonden hoor. Dit begrijp ik even niet. Ik neem even privé contact op. Groetjes, edith
Pluspunten
Mooi product snelle levering
Pluspunten
Super mooi zacht schapenvachtje ! Identiek zoals op de foto. En supersnelle levering!