Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, duidelijke mails
Pluspunten
Mooie kwaliteit voor die prijs
Pluspunten
Kwaliteit prijsverhouding
VerbeterpuntenGeur, ruikt natuurlijk naar schaap. Maar wel heel sterk.
Beste Laura, Dank voor je mooie cijfers. Maak je geen zorgen hoor: de geur vervliegt. Ik mail je zo even wat tips om e.e.a. te versnellen. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en de pantoffels zijn lekker warm.
VerbeterpuntenDe maattabel op de site en de wijze waarop aangegeven wordt hoe de maat te meten klopt niet. Door hun maattabel en aanwijzingen aan te houden kreeg ik pantoffels die echt te klein waren. Daardoor heb ik ze terug moeten sturen en met die verzendkosten erbij zijn de pantoffels wel 14% duurder geworden. Ik zou alleen een positieve aanbeveling doen met de opmerking erbij over de maatvoering.
Beste mevrouw Pereboom. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Omdat ik slechts zo nu en dan een ruiling heb van de vele paren pantoffels die ik al jaren verkoop, zou ik graag willen weten hoeveel centimeter de schoen meet die u als uitgangspunt heeft genomen. Ik zal dan met de leverancier (die wereldwijd deze pantoffels al jaren verkoopt) contact opnemen over zijn informatie. Overigens heb ik alle lengtematen zoals ze in de tabel staan zelf nagemeten en ze kloppen volledig. Ik sta dus even voor een raadsel en hoop dat u me kunt helpen. Ik hoor graag even van u op [email protected]. Waarvoor hartelijk dank! Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle reactie op vragen
VerbeterpuntenSite lay out kan wat hedendaagser
... wordt aan gewerkt... ;)
Pluspunten
Heel blij met mijn mooie vachtje. Snelle communicatie via de mail. snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vooral heel tevreden over de servers in het algemeen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenga zo door
Doen we, absoluut ;) Met dank, Edith Hof
Pluspunten
2x snelle levering. Eerste keer was het vachtje niet de juiste kleur en afmeting, gemaild, retour gezonden en heel snel weer een prachtige nieuwe vacht in huis. Ben zeer tevreden.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit schapenvacht! Superzacht en heerlijk ruikend!
Een 10 geven is een beetje raar, dan ga je ervan uit dat er niets meer kan verbeteren, maar het scheelt niet veel. Ik ben heel tevreden
*glimt van trots* Met hartelijke groet, Edith
nvt
Pluspunten
Snelle en vlotte levering. De Mogelijkheid om via overschrijving te betalen vind ik heel goed.