Pluspunten
Per product een foto
VerbeterpuntenAangeven dat je de sterren moet indrukken Ipv wil je de rood gemarkeerde vragen beoordelen.
N.v.t.
geen idee...
Pluspunten
Prachtige vacht & perfecte service!
Pluspunten
Ziet er mooi uit Lekker dik Goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering Mooie vacht, zoals op de foto
Pluspunten
Hoogste kwaliteit vachten en vellen. Direct antwoord via de e-mail op vragen.
VerbeterpuntenActuele status en het aantal vellen/vachten dat op voorraad is kan op de website beter. Telefonische bereikbaarheid is slecht.
Beste Pieternel, Hartelijk dank voor je mooie cijfers. Wat jammer dat je de telefonische bereikbaarheid als slecht beoordeelt. Heb je de voicemail ingesproken...? Anneke belt iedereen heel snel terug. Het wordt wel lastig als je vanaf een anoniem nummer belt - dan kunnen we niet terugbellen. Ik kan me gewoon geen fulltime telefoniste permitteren: dan zouden de vachten veel duurder moeten worden en dat wil ik niet. We zijn een webshop hè, en dat betekent dat internet de norm is. Zoals je zelf al aangeeft: via mail krijg je snel antwoord. Vrijwel 24/7 :) Over de voorraad kan ik kort zijn: wat op de site staat, is op voorraad. En wat ik niet heb, staat niet op de site. Tenzij ik me vergis natuurlijk :) Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Mooie vellen, voor een mooie prijs
Pluspunten
Bijzonder mooie vachten met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Snelle levering.
VerbeterpuntenVan de gekochte, als "langharig" aangeboden vachten was er een waarvan de lengte naar mijn mening "gemiddeld" is. Ik realiseer me dat het om een twijfelgeval kan gaan. Misschien m.b.v. een tabel aangeven wat u precies onder welke lengte verstaat?
Heel hartelijk dank voor uw prachtige cijfers. Bij de klantenservice, vraag & antwoord staat toegelicht hoe ik de termen gebruikt. Maar u heeft gelijk, de tweede vacht is half langharig. Maar ik begrijp dat u toch tevreden bent..? Zo niet dan hoor ik dat alsnog graag even. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
super website keurige verpakking snelle levering , ben er heel blij mee , het zijn mooie vachten
Pluspunten
Prachtig, heel blij mee! Snel geleverd, mooie kwaliteit, zorgvuldig, helemaal top!
Pluspunten
ontzettend snelle levering, compleet en netjes verzorgd
Pluspunten
Duidelijke website snelle levering
Verbeterpuntentips om de geur eruit te krijgen
Hi Danielle, Hartelijk dank voor je fijne cijfers. Ik ben er dolblij mee! De info over geur is simpel: die verdwijnt vanzelf. Onze vachten komen van diverse looierijen en elk heeft z’n eigen manier van werken en geur. De reden dat ik dit niet op de site vermeld, heeft vele redenen. Ten 1e: geur is een subjectief gegeven. Wat de een vindt stinken, vindt de ander heerlijk. Ten 2e: de meeste mensen vinden de geur prettig en logisch. Leer ruikt altijd: denk aan 'n nieuw leren bankstel. Ten 3e en dit is voor mij de belangrijkste reden: een vacht die vandaag naar zeep ruikt, kan na een maand niet verkocht te zijn de geur al kwijt zijn. Ik kan onmogelijk elke maand alle vachten bij langs 'snuffelen'... Groetjes, edith
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenSite werkt niet goed op de tablet
Beste Marjan, Wat een prachtige cijfers: dank je wel. Dat de site niet goed met tablets werkt, dat is me bekend. Hopelijk is dit probleem voor de feestdagen opgelost. Het ligt aan de cookie-instellingen. Hartelijke groetjes, Edith
Pluspunten
Mooie producten, Heldere communicatie, eerlijke informatie, Efficiënte afhandeling, prettig persoonlijk contact. Top!