Pluspunten
Super snelle, vriendelijke en accurate service, mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenFoto's op website zijn nu niet aan te klikken / uit te vergroten. Dikte schapenvachten lastig in te schatten.
Beste Merle, Dank je voor je mooie cijfers - ik ben er heel blij mee. Als je op 'meer info' klikt, dan verschijnt er een grotere foto. En er volgt meer informatie - o.a. ook vaak de woldikte enzovoort. Ik wens je veel plezier van de vachten! Groetjes, edith
Pluspunten
alles isn ositief.
Pluspunten
Snelle service en prachtige kwaliteit.
VerbeterpuntenIk had wat moeite met de bestelpagina, na een aantal keren opnieuw invoeren van mijn gegevens lukt het me om op de betaalsite te komen.
Beste Marscha, Hartelijk dank voor je mooie cijfers - ik ben er heel blij mee.. Helaas zijn er de laatste dagen veel storingen bij de ING en bij iDEAL. Daar kan ik spijtig genoeg niets aan doen. Ik dank je voor je volharding! Met hartelijke groet. Edith Hof
Pluspunten
Overzichtelijke website. Prima service, snelle levering, leuke info over bedrijf en goede tips. Prima kwaliteit schapenvacht; ben er erg blij mee! Bedankt!
Heel graag gedaan! Ik ben heel blij te mogen horen dat u zo enthousiast bent. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Doorlig plek, na 24 uur was het dicht, na 2 dagen helemaal herstelt
Dat doet me enorm veel plezier, Jan. Wat een succes! Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
ben zeer tevreden met het bestelde produkt. Kwaliteit was beter dan gedacht. ook de snelle levering was fijn. kortom ik beveel dit bedrijf sterk aan.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden. Het vachtje is helemaal naar verwachting. Ik had hem de volgende dag al in huis. Er zit een omschrijving bij hoe ik hem moet schoonmaken en heel fijn dat het 'eco' is.
Pluspunten
Ik heb geen verbeter punten, leuke website, word snel gereageerd en nog sneller geleverd kortom prima geregeld allemaal
Pluspunten
De vacht is is prachtig, zelfs mooier nog als op de foto. Ben er erg blij mee :)))
Pluspunten
In een week al 4 huiden besteld voor mezelf en cadeau!! Super blij mee!
VerbeterpuntenMisschien op instagram of facebook actief? Zodat klanten foto's kunnen insturen?!
Hallo C.! Wat een prrrrrachtige cijfers - dank je wel! Op Instagram ben ik niet actief (moet ergens een grens trekken voor mezelf) maar op http://www.facebook.com/schapenvel.nl wel hoor! Wees er welkom. Er staan ook heel wat foto's. Veel plezier van de vachten! Groetjes, edith
Het zou leuk/fijn zijn te vermelden waar de schapen vandaan komen. Dus niet land of streek maar boer. Als je je presenteert als kleinschalig en persoonlijk is dat een mooie aanvulling!
Beste Hugo, Tja, info per schaap! Dat zou ik graag willen. Helaas wordt een vacht dan heel duur. Elke vacht moet dan door de slager direct gemerkt worden: vacht A van boer A, enz. De looier moet bij het ophalen van de 100-den vachten bij de diverse slagers alle losse 'paspoorten' overnemen. Na het looien, dat met 10-tallen tegelijk gebeurt (dus vachten van verschillende slagerijen en dus boeren door elkaar!) in 'n proces van een week of 6, moeten alle vachten weer geselecteerd worden en voorzien van hun unieke paspoort. Vervolgens komen bij mij en begint de selectie opnieuw, de andere kant op. Helaas: dat is een onwerkelijke operatie. Nog afgezien van het feit dat een vacht een restproduct is. Sorry! Groetjes, Edith Hof
Pluspunten
Alles is perfect! sympatiek bedrijf. Liefde straalt van de site.
VerbeterpuntenIk zou werkelijk niets kunnen bedenken...
Pluspunten
Erg mooie website met mooie foto's. Snelle reactie op e-mail.
VerbeterpuntenBetere controle op vachten dat er vanuit de looierij geen extreem diepe vouwen/kreukels inzitten. Wat grotere of bredere dozen gebruiken.
Hallo Wendy, Ja, we hebben heel wat contact gehad :) Ik heb je o.a. uitgelegd dat je 'n 100% natuurproduct hebt gekocht: geen machinaal gefabriceerd kleed waarbij productiefouten vermindering van kwaliteit betekenen. De vacht is namelijk van een echt dier geweest: een dier dat buiten heeft geleefd. Vervolgens is de vacht met de hand bewerkt. Elke vacht heeft zodoende wel 'n vouwtje, kreukeltje of soms zelfs stikje op de achterkant. Hier is niets geks aan en het heeft ook niets te maken met de grootte van de doos waarin ik de vacht heb verzonden. Het doet ook niets af aan de kwaliteit van de huid. Echt niet. Aan de wolkant is dan ook niets te zien van de vouw die je me op de foto liet zien... Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
over de kwaliteit kan ik nog geen beoordeling geven,maar op het eerste oog ziet het er goed uit .Goede communicatie en snelle levering. ga zo door!!!!
Pluspunten
goede beschrijving van de vacht leuke prijs fijn dat er tips voor het onderhoud gegeven worden
Verbeterpuntenhet zou handig zijn wanneer je bij de vacht ook een kam/borstel kon kopen
Hi Alexandra, Dank je voor je prachtige cijfers. Omdat de borstels heel voordelig bij oa. dierenwinkels te koop zijn, verkoop ik ze niet. Kan niet uit helaas. Een gewone borstel van Hema of drogist is ook prima hoor (met inachtneming van de tips die je hebt ontvangen)> Veel plezier van de vacht! Groetjes, Edith Hof