Pluspunten
Snel en makkelijk te bestellen. Ruime keus in veel verschillende vachtkleuren en groottes. Goede prijs en kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenBij sommige vachten een iets meer uitgebreidere product omschrijving.
Beste Mardy, Hartelijk dank voor je bericht. Heb je gezien dat je via de link 'meer info' een beschrijving van de vacht krijgt? Bij de opruiming, de bonte en de bruine vachten zelfs een 100% unieke beschrijving. Met hartelijke groet en dank voor je mooie cijfers, Edith Hof
Pluspunten
Supersnelle levering, korting bon bij volgende bestelling, keurige verpakking met nota, kaartje
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, snel
VerbeterpuntenWebsite werkt niet met Mac
Nee, die Apple's he... wat een gedoe is dat. Dat heeft te maken met cookies. En had ik nou een volle portemonnee dan kocht ik zo een nieuwe site. Maar ja: ik kies ervoor de vachten betaalbaar te houden voor iedereen. De rest neem ik even voor lief. Via mail kun je ook bestellen, zoals je gemerkt hebt. Groetjes, edith
Pluspunten
mooie webshop, snelle levering, goed verpakt, bezorging waar ik wil, uitgebreide collectie. product voldoet aan mijn verwachting.
VerbeterpuntenLeuke aktie, bijv 10% korting op volgende aankoop.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijk.
VerbeterpuntenKussen is behoorlijk dik. Kan het niet gebruiken waar het voor bedoeld is,
Beste meneer Van Bommel, Wat jammer dat ik langs deze weg moet horen dat het kussen niet naar uw zin is. U had het kunnen ruilen - of retourneren uiteraard. Dan kan deze week alsnog dus ik hoop dat u even contact opneemt op [email protected] De wettelijke zichttermijn is eigenlijk wel verlopen maar ik wil hier voor een keer wel van afwijken. Waar is het kussen voor bedoelt? Het is een sierkussen met heel lang haar. Zo staat het ook op de site dus ik ben hel benieuwd welk doeleinde u had bedacht. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Hele snelle levering en snelle en duidelijke communicatie!
VerbeterpuntenToegankelijkheid van een Apple maar daar zijn jullie al druk mee bezig! Toppers!
Pluspunten
Het vachtje dat ik heb ontvangen ziet er prachtig uit! Precies wat ik verwacht had van de foto (deze was niet individueel gefotografeerd) en eigenlijk nog iets beter dan mijn verwachtingen. :-) Communicatie verliep top, verzending en levering ook.
Heerlijk om te mogen horen, Tessa!
Pluspunten
mooie vachten en snelle levering,had hem dinsdag avond laat besteld en woensdag middag werd het pakket al afgeleverd.
Pluspunten
Zeer goede klantenservice
Pluspunten
Zondagavond product besteld en maandagochtend vroeg een mail ontvangen dat het product verstuurd was. Supersnelle levering en zeer tevreden over het vel. Hij ligt op een antiek kerkbankje en het geheel ziet er precies uit zoals ik gehoopt had. Dank voor jullie snelle actie en succes met de zaken.
VerbeterpuntenHet vel ruikt, misschien in de handleiding opnemen hoe dit te verhelpen zonder het meteen te hoeven wassen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima kwaliteit, grote afmeting en snelle levering!
Pluspunten
Prettige communicatie en snelle bezorging. Daarnaast ook met zorg verpakt. Plus extra informatie.
Pluspunten
Wat werd verteld over het schapenvacht is ook zeker waar. En de vacht is helemaal naar wens, heerlijk zacht en warm!
Pluspunten
Persoonlijk verhaal bij levering van de vacht (over bedrijf en passie ervoor), soms specificatie van het soort schaap op de site (dat was ook 1 van de redenen om een vacht van een Jacobschaap te kiezen). Vacht was goed ingepakt, verzorginstructies bijgeleverd en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen, specifieke info per schaap is helaas niet mogelijk, maar dat zou erg leuk zijn