Pluspunten
Kwaliteit super, precies zoals vermeld stond, lekker zacht. Kan je in zomer en winter gebruiken. Het product is ook voor mijn hond zeer geschikt !
VerbeterpuntenVachtje van een meter, viel toch iets kleiner uit dan ik mij had voorgesteld. Ik zou hem graag nog groter gehad willen hebben en bijvoorbeeld ook in rechthoekig, als een kleed. Op zich vind ik de prijs aan de hoge kant, maar kwalitatief weer dik in orde. Daarom mijn 7 voor prijs. Snelheid bezorging komt denk ik puur omdat jullie net voorjaarsvakantie hadden en ik een weekje moest wachten. Dit wordt volgende keer vast wel een 10 . Misschien wel leuk als jullie een aanbieding doen en klanten op de hoogte stellen via mail. Bijvoorbeeld, : " alleen deze week schapenvel voor..."
Beste Angelique, Hartelijk dank voor je cijfers. De maat staat bij elke vacht en de vorm kun je zien op de foto. Je ontvangt de vacht die je besteld - geen andere. We hadden idd een paar dagen vrij. Dat stond op elke pagina van de site. Als kleine zelfstandige kunnen we ons geen personeel permitteren. Nu duurde de levering 2 dagen langer. We hebben ALTIJD voordelige vachten in de opruiming: http://schapenvacht.nl/schapenvacht-opruiming en op onze Facebook-pagina (facebook.com/schapenvel.nl) kondig ik elke week ons nieuws aan. Meld je daar aan: dan ben je van alles op de hoogte. De reden dat ik geen nieuwsbrieven verstuur, is omdat de ervaring heeft geleerd dat deze geen respons opleveren. Facebook wel... Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Top alles zeer positief
VerbeterpuntenGeen zo door gaan.
Geweldig bedankt voor de mooie cijfers, Chindy!
Pluspunten
Prachtige schapenvachten, veel keus, mooie kwaliteit en fijn contact met Edith
Pluspunten
Ik denk al voor de 5e keer wat besteld en weer helemaal tevreden! De vacht is weer super mooi dank je wel hiervoor Edith! Groetjes Georgie.
VerbeterpuntenGeen!
Graag, heel graag gedaan hoor Georgie!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering!
VerbeterpuntenVacht heeft een zogenaamde boerderij lucht . Is even wennen maargoed misschien kan dat niet anders.
Geen zorgen, mevrouw Van Dijk: de specifieke geur vervliegt. Ik mail u enkele tips die dit proces bespoedigen. Met hartelijke groet en dank voor uw beoordeling, Edith Hof
Beste mevrouw Vink, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik betreur de onvoldoende voor levertijd. Wij hadden vorige week vakantie: dit stond op de site aangekondigd. In die week heb ik u toch gemaild toen u een vraag had. Ook heb u toen uitgelegd wanneer de vacht verzonden zou worden. Door de vakantie duurde het twee werkdagen langer. Wij zijn een kleine zelfstandige onderneming zonder personeel, dus als wij vakantie hebben dan ligt de handel even stil. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Mooi l
Pluspunten
Eerlijke, snelle en zeer vriendelijke communicatie met Edith.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vind het super dat ieder vel dat je kiest ecologisch verantwoord en diervriendelijk is, dat was voor mij de belangrijkste reden om in eerste instantie naar deze webshop te komen. Het is het waard om daarvoor nét ietsje meer te betalen, de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Daarnaast was de communicatie goed, er werd op voorhand aangegeven wanneer het pakket zou arriveren en dat werd inderdaad nageleefd (netjes de volgende dag). De vellen zijn van hoge kwaliteit, het zal bij ons vrij intensief gebruikt worden, maar ik weet zeker dat hij ook dan lang mee zalgaan! Het vel zat goed verpakt, en er zitten handige onderhoudsinstructies bij. Wij zijn blij, en we zullen waarschijnlijk binnenkort nog een vel bestellen! Bedankt!
VerbeterpuntenTips: Het is leuk om te weten waar het vel vandaan komt, maar wij hadden het leuk gevonden om nog net iets meer achtergrondinformatie te lezen over de boerderij of over de kudde (of zelfs over het schaap?). Er staan mooie duidelijke foto's van de vachten waarop ook de schaal goed is te zien, maar we misten een close-up foto waarop de structuur en details van de vacht beter te zien zijn. Ten slotte, de zoekcriteria met betrekkng tot de afmetingen en kleuren zijn een beetje te specifiek, handiger zou zijn een systeem waarbij je kunt selecteren op een bepaalde minimum- of maximumlengte, en de gewenste kleuren afzonderlijk kunt aanklikken. Aanpassing: Edith, dankjewel voor je reactie, ik begrijp de praktische onhaalbaarheid.
Hartelijk dank voor jullie prachtige cijfers! Ik zou heel graag meer achtergrond geven, maar deze is er gewoon niet. Zou die er wel zijn, dan zou de vacht onbetaalbaar worden. Dan moet nl. de boer zijn administratie per schaap overdragen aan de slager, en deze op zijn beurt aan de looier. Vervolgens: vachten worden per honderden gelooid in grote kuipen. Hoe is na het looien te zien welke vacht van welke slager, dus welke boer was...? Je zult de vachten moeten merken en na afloop uitzoeken. En dat brengt hoge kosten met zich mee... De foto's kan ik instellen met close-up, maar dan kan ik minder vachten aanbieden. De pagina wordt anders te zwaar en dan duurt laden lang. Ik kies dus echt bewust voor meer keus. Met hartelijke groet, Edith Ho
Pluspunten
Mooi schapenvacht, ik ben er erg blij mee. Leuk ook het persoonlijke verhaal achter de schapenvellen.
VerbeterpuntenDe website werkt prima, hij oogt alleen erg druk.
Pluspunten
erg mooie schapenvellen, supersnelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Kwaliteit en betrouwbaarheid, goede informatie op de site. Je krijgt er het gevoel van een persoonlijke service bij.
Verbeterpuntenzoekfunctie op de site is niet optimaal, als je zoekcriteria selecteert, worden deze steeds gereset als je verder wilt selecteren.
Dank je wel voor de prachtige cijfers, Joannet. Dat van de zoekfunctie leg ik neer bij de technici achter de schermen. Want at jij beschrijft, is niet de bedoeling. Mijn excuses voor het ongemak. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering, mooi product!
VerbeterpuntenVerduidelijking op website, eventueel de mogelijkheid om te selecteren op vachtlengte, prijs of grootte.
Pluspunten
concurrerende prijzen, prachtig schapenvel! duidelijke foto's. sympathiek bedrijf door verhaaltje "over ons"
Betere fotos plaatsen
Pluspunten
op alle punten een 10!
Verbeterpuntenkan niets bedenken