Pluspunten
Je krijgt wat je voorgesteld hebt
Pluspunten
Alles was snel geregeld. Het duurde maar twee dagen voordat ik mijn eko-schaap van hoge kwaliteit ontving. Zeer tevreden klant. Ik bestel zeker een tweede keer.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, snelle levering
Pluspunten
super product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Middels de vertrouwde website een keuze gemaakt voor dit bedrijf. Na even een wat lastige bestelling plaatsen met de iPad, uiteindelijk toch gelukt! Korte lijnen, betrokkenheid en goede communicatie. Zeker de moeite waard! Janine Smit
Pluspunten
Het is inderdaad nog mooier dan op de foto.
op site nog makkelijker jullie adres vinden en meer zwarte vachten
Pluspunten
Perfecte kwaliteit, prima prijs, goede informatie en levering binnen een dag. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Schapenvacht ziet er mooi uit.
VerbeterpuntenOp de website stond dat de vacht heel zacht is, maar hij is een stuk prikkeliger dan onze andere schapenvacht :(
Pluspunten
Duidelijke website en mooie vachten. Zo te lezen van schapen die een goed leven hebben gehad.
VerbeterpuntenMeer inzoomen op de foto van de vachten zou handiger zijn om te bepalen welk vacht en kleur ik het mooist vind. Ik weet niet of er geruild kan worden maar zou dat wel prettig vinden omdat het nu lastiger om te zien welke vacht ik het mooist vind.
Beste Sabien, Hartelijk dank voor je beoordeling. Inzoomen kan overal, via de link "meer info" - die bij elke uniek gefotografeerde vacht staat. En dat ruilen mogelijk is, staat ook op veel plaatsen op de site. O.a. via klantenservice -> ruilen&retour (op elke pagina te vinden in de navigatie). Het spijt me te merken dat je dat over het hoofd gezien hebt. Ik zie je bestelling met plezier tegemoet. Met hartelijke groet, Edith Hof
Beste Chantal, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Ik vraag me alleen wel af (flauw hè..?!) waarom ik een zes krijg voor de snelheid/levertijd. Je hebt op zaterdag besteld - en het pakket is de dinsdag erop bezorgd. Sneller kan echt niet hoor... het spijt me. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
zondags bested, dinsdags in huis Netjes !
Pluspunten
kan het nog niet goed beoordelen want heb het pas sinds kort in mijn rolstoel, goed formaat om in de rolstoel te leggen.
Verbeterpuntenbevestigingsmateriaal kan beter, blijft niet zo goed liggen, krult om bij transfer.
Beste, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik heb uw opmerking doorgegeven aan de leverancier, de firma Lanaform. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Mooie website met goede informatie en duidelijke foto's. Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op mail. Hele mooie vachten voor zeer goede prijs. Vachten worden snel geleverd, vaak al de volgende dag. Wordt goed geadviseerd, heb zelfs een aantal vachten toegestuurd gekregen om keuze te maken. Ruilen/geld terug is geen probleem. De vachten zijn zo mooi en leuk dat je er al snel meer wilt!
VerbeterpuntenKan er geen bedenken!