Pluspunten
Mooi schapenvacht, ik ben er erg blij mee. Leuk ook het persoonlijke verhaal achter de schapenvellen.
VerbeterpuntenDe website werkt prima, hij oogt alleen erg druk.
Pluspunten
erg mooie schapenvellen, supersnelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Kwaliteit en betrouwbaarheid, goede informatie op de site. Je krijgt er het gevoel van een persoonlijke service bij.
Verbeterpuntenzoekfunctie op de site is niet optimaal, als je zoekcriteria selecteert, worden deze steeds gereset als je verder wilt selecteren.
Dank je wel voor de prachtige cijfers, Joannet. Dat van de zoekfunctie leg ik neer bij de technici achter de schermen. Want at jij beschrijft, is niet de bedoeling. Mijn excuses voor het ongemak. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering, mooi product!
VerbeterpuntenVerduidelijking op website, eventueel de mogelijkheid om te selecteren op vachtlengte, prijs of grootte.
Pluspunten
concurrerende prijzen, prachtig schapenvel! duidelijke foto's. sympathiek bedrijf door verhaaltje "over ons"
Betere fotos plaatsen
Pluspunten
op alle punten een 10!
Verbeterpuntenkan niets bedenken
Pluspunten
Je krijgt wat je voorgesteld hebt
Pluspunten
Alles was snel geregeld. Het duurde maar twee dagen voordat ik mijn eko-schaap van hoge kwaliteit ontving. Zeer tevreden klant. Ik bestel zeker een tweede keer.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, snelle levering
Pluspunten
super product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Middels de vertrouwde website een keuze gemaakt voor dit bedrijf. Na even een wat lastige bestelling plaatsen met de iPad, uiteindelijk toch gelukt! Korte lijnen, betrokkenheid en goede communicatie. Zeker de moeite waard! Janine Smit
Pluspunten
Het is inderdaad nog mooier dan op de foto.
op site nog makkelijker jullie adres vinden en meer zwarte vachten