Pluspunten
Mooi schapenvel, kreeg hem snel geleverd. Meest positieve punt vind ik dat het schaap een goed leven heeft gehad.
Pluspunten
Leuke site ook of Facebook gekeken.
Pluspunten
heerlijke èn prachtige produkten zeer goede communicatie verzorgde levering kortom: TOP !!!
Verbeterpuntenmisschien het terug koppelen op de website van de ene naar de andere vacht,maar nee ik moet het gaan verzinnen.Dus is het al goed genoeg
Pluspunten
Ben heel tevreden. heb nu voor de derde keer iets bij Schapenvel besteld. Zal zeker een volgende keer weer iets bestellen. Echt een aanrader.
Pluspunten
Snelle correctie opvolging en levering. Mooie kwaliteit.
Pluspunten
de foto's op de site zijn uiterst representatief, geen verrassing als je het vel thuis krijgt
Verbeterpuntenvia safari (browser) was het niet mogelijk te bestellen
Pluspunten
De witte vacht die ik nu binnen heb gekregen is weer supermooi! Erg prettig aan deze vacht is dat hij minder naar schaap ruikt dan mijn andere donker bruine vacht Nu alvast nadenken over de volgende kleur.
Pluspunten
Prima communicatie en betrouwbaar!
Pluspunten
Duidelijke website, mijn tweede vacht gekocht en net als de eerste weer een geweldige vacht.
Pluspunten
De vellen voldoen precies aan de omschrijving op de site. Dat voorkomt teleurstelling.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je op de site nog meer kan inzoomen op de foto's/details van de vellen.
Pluspunten
leuke ervaring;)
Pluspunten
Alles.
VerbeterpuntenLevering zou misschien iets sneller kunnen maar is verder geen groot probleem.
Beste meneer Beermann, Dank voor uw cijfers, U heeft op dinsdagavond besteld en op woensdag is uw bestelling door mij verzonden. Daar heeft u net na de ochtend bericht van ontvangen. Vervolgens heeft de koerier er helaas een dag langer over gedaan om het pakket bij u te brengen. Hier kan ik helaas niets aan doen - het spijt me... Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Supersnelle levering en hele mooie vacht.
VerbeterpuntenOverzichtelijkheid van de website
Pluspunten
Dank voor het prachtige schapenvel! We denken er over na nog snel een tweede te bestellen!
Pluspunten
mooie vellen. vriendelijk en persoonlijk contact.
VerbeterpuntenDe witte schapenvellen hebben niet dezelfde zachtheid als mijn eerst bestelde bruine vachtje. Ze hebben toch een sterke geur.Is hier iets aan te doen? Ze ruiken en voelen onnatuurlijker? Net of ik er wat allergisch voor ben door de behandeling. Wat kan ik hier aan doen? Is er een soort lak op gespoten of zo? Ze ogen wel mooi. Voor mij dienen ze niet als voetmat, maar om in de zetel te liggen...pluisjes.
Beste Inge, Dank je voor de beoordeling. Wij hebben verschillende leveranciers met bijbehorende verschillen in 'geuren'. De geur vervliegt, dus je kunt gerust zijn. Ik mail je wat tips om e.e.a. te bespoedigen. De vachten zijn niet gelakt. Maar net als met mensen, voelen ook schapen per individu anders. Dit is een heel anderr as dan de vacht die je eerder bestelde... Pluis verdwijnt ook: klop de vachten even stevig uit. Eventueel kun je ze borstelen met een gewone haarborstel (niet een met bolletjes, want dan trek je de wol uit het vel) Ik mail je! Met hartelijke groet en dank, Edith Hof