Pluspunten
Snelle reactie en snel besorgt
Pluspunten
Supergoede en snelle levering, mooie vacht. Goed contact.
VerbeterpuntenWebsite kan mooier vormgegeven worden.
Pluspunten
Prachtig product
VerbeterpuntenRuikt onaangenaam.. moeilijk om geur te verwijderen.
Pluspunten
Snel en goed email contact en afspraken nakomen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Lekker zacht en warm (pantoffel)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Dit is mijn eerste bestelling geweest, gelijk maar 2 vachtjes besteld. Ik vond ze wel wat prijzig, maar eenmaal ontvangen is het het wel waard. Goede kwaliteit vachten, snelle levering. Ook een bericht wanneer het pakketje wordt verstuurd. Netjes verpakt, met vloeipapier (?) om het vachtje heen, zodat beide vachtjes apart verpakt zijn. En, ook leuk, toen ik de vachtjes had uitgepakt en even op de vloer gelegd, werd het gelijk ingewijd door de hond. Die besloot beide vachtjes even uit te testen door erop te gaan zitten en liggen :)
VerbeterpuntenNiks eigenlijk.
Pluspunten
wat een snelle en correcte service/aflevering! echt top!
Verbeterpuntenik vind de sloffen die ik heb besteld enorm stug en zal ze daarom niet weer bestellen. Jammer want ik slijt per jaar een paar van dit soort sloffen. Pasvorm is niet fijn jammergenoeg.
Beste, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat ik hier moet lezen de pantoffels niet bevallen. U kunt de pantoffels uiteraard retourneren - mits ze ongebruikt zijn. Neemt u even contact op, op [email protected]? Overigens bent u de eerste in drie jaar die ze als "zeer stug" omschrijft. Ze hebben inderdaad een kunststof zool, in tegenstelling tot de meeste sloffen die een stoffen zool hebben. Misschien dat u iets anders verwachte...? Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Prachtig schapenvachtje ! Boven verwachting
VerbeterpuntenFactuurbetaling uit de website halen
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor je beoordeling. Ik ben wel even een tikje in de war: factuurbetaling heb ik namelijk al een jaar of vijf niet meer. Je had gekozen voor zelf overboeken - zie ook de bestelbevestiging. Ik wens je heel veel plezier van je vacht: goed om te mogen lezen dat je hem prachtig vindt! Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Ik vind de website van Schapenvel.nl er erg simpel en goedkoop uitzien en vind sommige artikelen wel behoorlijk aan de prijs. Zelf heb ik een artikel gekocht waarvan ik de prijs/kwaliteitsverhouding erg goed vind. Het schapenvel dat ik gekocht heb is van erg goede kwaliteit en soepel en zacht leer. Ik ben er erg tevreden mee en zeker blij met het eco-keurmerk. Ik vind het ook erg leuk dat je bij bestelling een waardebon krijgt van 10% korting op een volgende aankoop. Goede klantenbinding! Fijn ook dat er geen verzendkosten aan verbonden zijn, dit doet me altijd twijfelen of opzoek gaan naar een andere aanbieder.
VerbeterpuntenDe site mag aangepast worden, meer foto's en iets overzichtelijker. Het oogt erg goedkoop en sommige prijzen van producten vind ik te duur. B
Beste Elbrich, Hartelijk dank voor je beoordeling. Tja, vachten die in massa geproduceerd worden in een lage-lonen land zijn een stuk goedkoper. Maar wij kiezen bewust voor natuur- en mensvriendelijker verkregen en bewerkte vachten. En daar hangt een hogere prijskaart aan. Jouw vacht heeft een handmatig proces van zes weken doorlopen tijdens het looien en dat het schaap particulier eigendom is geweest. De boer en de looier hebben een eerlijke prijs gekregen. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
De natuurwitte lamsvacht (Merino, Okotex standard 100) bevalt uitstekend. Hij is heerlijk zacht, mooie kleur en ruikt niet. Was wel wat aan de kleine kant. Ga er nog een bestellen!
Pluspunten
Goede duidelijke informatie, mooie producten, snelle levering. Fijn dat dierenwelzijn de aandacht heeft.
Pluspunten
Prachtige producten, met passie verkocht. Ik heb al verschillende keren besteld!
ik vind de prijs wel erg hoog.