foto's ut kunnen vergroten om de vacht beter te kunnen beoordelen.
Pluspunten
Zeer heldere communicatie, zowel voor levering als in het pakket zelf. Goede foto's op de site. Veel keus. De vacht is prachtig en heerlijk zacht!
VerbeterpuntenDe vacht ruikt nogal (beetje chemische lucht). Onze hond en kat gaan er dus nog niet uit zichzelf opliggen. Ik heb de vacht nu op de bank gelegd, zodat we er zelf op zitten en 'onze' geur er hopelijk een beetje in komt. Wat tips om de vacht zo snel mogelijk de huiselijke geur te geven, zou ik nog handig vinden. Dit is echter echt een detail, we zijn super tevreden over het gehele bestelproces en de vacht.
Pluspunten
Snelle levering. Vacht is top
Pluspunten
Heerlijke pantoffels
Pluspunten
Snelle bezorging, mooi product, redelijke prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levertijd, overzichtelijke en duidelijke website! Ziet er ook gezellig uit & goede connectie tussen Facebook en de website pagina!
Ik ben zo tevreden dat ik andere mensen ook zou adviseren bij jullie te kopen. Iets dat erg goed werkt (weet ik uit ervaring): doe bijvoorbeeld een kleine kortingsbon oid bij de verzending, die ik weer aan een ander kan geven voor de eerste bestelling, dat zou net dat zetje geven! Want dan staat ook de url op die bon natuurlijk. Succes en ik heb nu al heel veel plezier van mijn sloffen!
Pluspunten
De levering is enorm snel, de vacht die ik heb besteld is prachtig. Goed te weten dat de dieren niet voor het vel geslacht worden, dat vind ik een groot voordeel.
Verbeterpuntenik heb geen verbeterpunten
Pluspunten
We zijn erg blij met de vacht, hij voldoet aan onze verwachtingen.
VerbeterpuntenNiet, ik zou het niet weten, we zijn tevreden.