Pluspunten
Zeer servicegericht en snelle levering!
Pluspunten
hele goede ervaringen op alle punten!
Pluspunten
zeer snelle leverin mooie kwalitiet van de vacht ruime keuze op de website
Pluspunten
Mooie en kwalitatief goede vacht Wollenkant is schoon op het gezicht Snelle levering en antwoord op vragen Goede tips
VerbeterpuntenRuikt wel heel sterk Roestplek aan de achterzijde had de prijs wel wat kunnen drukken
Beste meneer Bruning, Hartelijk dank voor uw beoordeling. De roestvlek stond bij deze vacht vermeld (bij 'meer info': "Aan de achterkant, dus aan de niet-zichtbare kant, is te zien dat de vacht bij de looier over een roestig hek heeft gehangen. (...)" De opruimingsprijs was dan ook aan dit minpuntje aangepast. De geur vervliegt in de loop van de tijd. Als u de ruimte waar de vacht in ligt, lucht, dan kunt u het vervliegen bespoedigen. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering en een prachtig product! Ik ben er blij met mijn schapenvacht. Leuk ook om bij de levering het verhaal achter jullie bedrijf en de werkwijze te kunnen lezen.
Pluspunten
Goede en volledige website. Blij met de uitleg over onderhoud en het al dan niet hebben van eco keurmerk van sommige vachten. Mooie zware kwaliteit. Verwachtingen en afspraken rondom uiterlijk/afmetingen van de vacht en levertijd, worden waargemaakt. Snelle communicatie en levering.
VerbeterpuntenMogelijk kan de website iets overzichtelijker. En meer info over looien, of heb ik dat gemist? Hierdoor krijgt de consument mogelijk ook meer begrip voor de prijs/kwaliteit verhouding
Beste Suzanne, Hartelijk dank voor je beoordeling. Als je kijkt onder 'klantenservice' (rechtsboven op elke pagina, of rechtstreeks: http://schapenvacht.nl/schapenvacht-klantenservice) dan vind je allerhande (achtergrond)informatie. O.a. ook over het looiproces. Specifieke informatie per unieke vacht vind je telkens achter 'meer info' op de pagina waar de bewuste vacht staat. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
fijn snelle vriendelijke en behulpzame afhandeling plus een leuk attent briefje erbij! omdat ik perse een zo zwart mogelijke vacht wilde en die in de door mij aangegeven maat niet meer was een maatje groter gehad! in de toekomst zal ik hier zeker vaker bestellen!
Pluspunten
klantvriendelijk, betrouwbaar, kwaliteit en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles heel duidelijk en correct
Pluspunten
Heel vriendelijk om 2 paar pantoffels te sturen zodat ik de maat kon uitproberen. We hebben allebei de paren gehouden en het schapenvel is ook een groot succes. Hartelijk dank!
Pluspunten
Lekker snel binnen, mooi kleed, m'n hondje die al 13 jaar is en wat stram is, is erg blij mee
Pluspunten
klantvriendelijkheid en grote collectie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed vinbare webs I te. Mooi produkt
VerbeterpuntenGeef duidelijk aan dat jullie produkt echt mooi is. Verschil met ikea omdat .....