Pluspunten
Wederom een heerlijke en mooie schapenvacht ontvangen. Supersnelle levering en met een leuk berichtje erbij. Inmiddels hebben we nu acht vachten van schapenvel.nl en ze zijn allemaal (nog steeds) prachtig en heerlijk. :-) Fijn dat de vachten zo goed omschreven worden en dat er bij sommige vachten aangegeven wordt dat ze bijv. niet geschikt zijn om intensief op te zitten ivm een reparatie. Maar wederom erg tevreden over levering en service en aan het genieten van een prachtvacht!
het zou fijn zijn om de codes te kunnen zien in de algemene pagina
Beste mevrouw Riera Lavilla, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat bedoelt u precies met de codes? Het artikelnummer van de door u bestelde vacht? Of de verzendcode van het pakket? Met algemene pagina bedoelt u waarschijnlijk de homepagina (de beginpagina)? Ik zou graag even van u horen wat u precies bedoelt. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Goede servise
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie site. Overzichtelijk. Goeie service. Mooie kwaliteitsprodukten
Pluspunten
Bijna individuele behandeling vanwege unieke producten. Goede voorlichting op de site; ook over een rendiervel dat inmiddels in mijn bezit was (Jisk,o.i.d.).
VerbeterpuntenWebsite kan sterk verbeterd worden; vooral Apple Macintosh is de klos (Sinterklaastijd breekt aan..). Bij mijn 2-de bestelling meende ik een andere (geschoren) en grotere (afmeting) vacht besteld te hebben.
Ik had erg veel moeite om via de website te bestellen, het was echt van de aanhouder wint!
Kan nog niet over kwaliteit beoordelen, kreeg ze pas op de 15e voor mijn verjaardag. Zien er wel solid uit dus daarvoor alvast een 9.
Pluspunten
Kosteloos verzenden
VerbeterpuntenKosteloze retour zending bij eventuele ruiling.
Beste mevrouw Rudolph, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik begrijp uw opmerking over de retourkosten, maar als kleine zelfstandige is dat voor mij niet te doen. Ik betaal wel voor 100% kosten van verzending. Ik heb geen grote onderneming achter me die alle kosten kan dragen: dat doe ik persoonlijk. Zou ik ook de kosten van retour gaan betalen, dan zouden *alle* producten duurder moeten worden. En dat wil ik per se niet. Ik kan alleen maar hopen op uw begrip. Met hartelijke groet, Edith Ho
Pluspunten
Levertijd en kwaliteit
VerbeterpuntenPrijs vind ik wel aan de hoge kanr
Beste mevrouw Odink, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U kocht een tamelijk zeldzame vacht. Inderdaad hangt daar een prijskaartje aan. Deze vacht is tijdens het zes weken durende looiproces volledig met de hand bewerkt, in Europa. Het is GEEN massaproduct uit een lage lonen land: en ook dat verklaart een stukje van de prijs. Ik hoop dat u desondanks veel plezier zult hebben van uw vacht. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Zeer tevreden over de service van Schapenvel.nl! Ik kom hier zeker vaker online shoppen :) Ben heel erg blij met mijn 2 nieuwe zachte aanwinsten! Erg bedankt Edith!! Tot ziens ;)
VerbeterpuntenGeen....
Pluspunten
Snelle reactie, snelle en zorgvuldige levering. Je krijgt wat je op foto ziet.
VerbeterpuntenIk vind de site een beetje druk, bont. En daardoor niet zo overzichtelijk.
Pluspunten
Mooi vacht! Mooi van kleur! Heerlijk zacht! Beetje luxe misschien als hondenkleedje maar de hond is er dol op! En zo blijft ie tenminste van onze sierkussens in de bank af.
Pluspunten
kwaliteiit artikel , de communicatie per telefoon
Verbeterpuntencommunicatie was goed maar kwam wat laat op gang zal zeker na mijn in gebruik nemen van de hoes u melden hoe hij bevalt
Pluspunten
snelle levering en verzorgt,