Pluspunten
Heel blij met schapenvel. Doen wat ze beloven. Top........ Voorbeeld voor veel internetbedrijven!
Pluspunten
Vriendelijk, snelle levering !!!
Pluspunten
Ik ben zeer positief over Schapenvel.nl! Snelle reactie via de mail op al mijn vragen, zeer vlotte levering en de schapenvachten zijn echt super mooi van kwaliteit!
Pluspunten
geweldig wederom
Verbeterpuntenzou ik niet kunnen bedenken
Pluspunten
goed product voor goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, prettige betrokken service en zeer mooi product
VerbeterpuntenGeen. Wij zijn erg tevreden
Pluspunten
Hele mooie vachten !!!
VerbeterpuntenOp bouwende kritiek. Vind de kleur van de vacht (en) niet zo goed overkomen op de site. We hebben het er over de mail een keer over gehad naar aanleiding van een andere vacht. ( waar ik heel blij mee ben hoor) Toen gaf je als antwoord dat het aan mijn computer kan liggen. Zelf heb ik een website van mijn werk ( www.riankruijt.nl) en de kleuren van de potlood tekeningen komen precies overeen met de werkelijkheid. Belichting is heel belangrijk bij fotografie. Begrijp me goed ..........ik ben super tevreden !!!! Maar hier ligt in mijn ogen een aandachtpuntje.......heel veel succes ...........ik ga volop genieten van de vachten. Mijn katten zijn er ook helemaal dol op.
Pluspunten
Prachtige vacht!
VerbeterpuntenIk was in de veronderstelling dat onze vacht uit IJsland kwam. Nu las ik op het informatieblad dat de vacht uit engeland komt. Ook prima, maar als ik me niet vergis, stond er bij d eproductomschrijving dat het een IJslandse is. Maar nogmaals, wellicht vergis ik me?
Beste mevrouw Speksnijder, Hartelijk dank voor uw fijne cijfers. Bij de productomschrijving van de traditionele vacht (http://schapenvacht.nl/schapenvacht-naturel-l) zoals u heeft besteld, staat bewust geen herkomst. Dat komt omdat we deze vachten soms uit NL, soms uit Ierland, soms uit Duitsland en deze keer uit Engeland hebben. De vacht die onder de uwe staat op de site, is een IJslander. Mogelijk ligt hier de verwarring...? Ik wens u veel plezier van de vacht! Met hartelijke groet, Edith
Pluspunten
Ik had geen contact nodig van het personeel, dus geen ervaring met hun. Geen communicatie gehad. De vacht werd snel geleverd. Ik heb het product te kort in huis om het over nazorg/garantie te kunnen hebben. Oma zit er héérlijk op, het verzacht enorm!
Pluspunten
Gewoon goed!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Kleed is heerlijk zacht en groter dan verwacht. Website is duidelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
Alles!!!!
VerbeterpuntenGeen :)