Pluspunten
biologisch gelooid
Pluspunten
snelle levertijd. Fantastische kwaliteit.
Pluspunten
Mooie vacht, niet degene die op de site stond. Zeer klantvriendijke contacten.
VerbeterpuntenBeetje omslachtig door de vachten heen zoeken. Jammer genoeg geen bevestiging mbt welke vacht (plaatje afmetingen ed) na betaling.
Pluspunten
Snelle, correcte levering!
VerbeterpuntenBestellingen via de Website ook op iPad of iPhone laten werken. Jammer dat dat niet lukte.
Pluspunten
Ga zo door !!!
VerbeterpuntenGeen opmerkingen.
Pluspunten
Snelheid / je krijgt wat je besteld / goede beschrijving van het product
VerbeterpuntenTip: ik vond het kleedje heel leuk dat ik tegenkwam gemaakt van stukjes aan elkaar genaaid schapenvel. Ik heb er nu geen toepassing voor maar leuk product. Misschien meer van dat soort producten? Bijv. kussens met aan één kant schaap?
Beste, Heel hartelijk dank voor uw cijfers. Wanneer u op de site bij "kussens" kijkt, dan zult u zien dat we deze inderdaad hebben. Verder hebben we autostoelhoezen, tapijten, babyartikelen, pantoffels... Allemaal van 100% vacht. Ik wens u heel veel plezier van uw vacht! Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Helderheid qua uitleg van mijn vraag en erg rap met reactie terug
Verbeterpuntenlamsvacht. ik zag pas iets later dat je ook geschoren kon krijgen en dat lijkt mij beter voor als je hem gebruikt voor op te zitten in een stoel
Beste Jan, Dank voor je prachtige cijfers; ik ben er heel blij mee. De ene vacht is niet beter dan de ander om op te zitten: het is een persoonlijke keus. De een vindt langharig fijner, de ander wil liever een geschoren vacht, mocht je willen ruilen, dan kan dat uiteraard. Mail of bel maar even. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
lekkere warme pantoffels. Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen. Daar heb ik ze te kort voor.
Pluspunten
snelle reactie op mail, zeer vriendelijke contact persoon. Dus aangenaam shoppen,en de kwaliteit is prachtig ! ik ben zeer tevreden over mijn aankopen
Pluspunten
tja wat zal ik zeggen........ alles is positief!
Pluspunten
Wat je ziet is wat je koopt. Hoge kwaliteit vachten voor alleszins redelijke prijs.
Pluspunten
komen betrouwbaar over. eerlijk en leveren op tijd.
Verbeterpuntenmiss nog iets meer info over afkomst van de schapenvellen? mogelijk kan dit niet. info over wat precies eco inhoudt in relatie tot de schapenvel. mogelijk nog erbij benoemen dat wat je ziet, je ook krijgt.
Beste mevrouw Kwint, Hartelijk dank voor uw cijfers.Voor antwoorden op uw suggesties verwijs ik naar onze site. Wanneer u bij de vachten op 'meer info' klikt, dan krijgt u per vacht de betreffende info. Hier staat ook uitgelegd wat het stempel precies betekent. Overigens vindt u de info bij 'vraag & antwoord' en op de informatie die u bij de vacht heeft ontvangen. En inderdaad ontvangt u de vacht die u bestelt.Precies zoals op elke pagina van de unieke vachten staat. Met hartelijke groet, Edit