Snelle levering en prachtige koeienvellen ontvangen

Hele mooie kwaliteit koeienvellen

Hele mooie vachten

Mijn keuze voor een prachtige schapenvacht gemaakt nav de duidelijke foto’s op de site. Vacht werd snel en goed verpakt bezorgd.

Snelle en perfecte levering.

Zalig warm nu in mijn bedje met de schapenvacht onderleggers .

Een blij schaap geeft een mooie en blijde vacht Het hart op de goede plaats voor milieu en natuur

Al vaker besteld bij Schapenvel. Altijd snel ontvangen. Goede kwaliteit en zeer goede service. Super tevreden

Prachtig...heel tevreden

Heel blij ben ik dat ik jullie heb gevonden op mijn zoektocht naar een mooie schapenvacht. De vacht is vele malen mooier nog,dan op de afbeelding van de website. En zo groot....Wat een plaatje. Fijn ook,dat jullie zo goed bereikbaar zijn bij vragen... En....Ik mocht er al snel van genieten... Goed verpakt kwam hij aan.... Wat wil je nog meer Nog zo'n vacht....Elke dag even kijken

Grandioooos!

Grandioooos in vele opzichten: zeer persoonlijke klantcontact: oprecht, professioneel en gemeend! Schapenvellen op een natuurlijke wijze van moeder natuur ontvangen, geen kweek dus, zonder chemie gewassen en gelooid. Kortom 100% duurzaam en met Liefde voor de natuur. De kwaliteit is dan ook buitengewoon grandiooooos! Heeerlijk wat een warmte aan je voeten en mooie uitstraling in de woon- slaapvertrekken. Tip: leg er een onder het hoeslaken in het bed aan het voeteneinde: nooit meer koude voeten en wat een aangenaam gevoel!

Top heel blij mee

Het is geweldig product

Het zijn mooie vachten en erg goede service

Prachtige vachten en snel geleverd

Ik volg Edith al járen, haar winkel is één groot schapenhok, prachtig. Voor mezelf heb ik altijd wel een paar fijne vachten in huis en buiten in de kapschuur. Als ze minder mooie worden, geef ik ze aan de honden en bestel ik zelf nieuwe. Nu een set apart voor de honden besteld. Heerlijk met dit natte koude weer, ze doken er meteen op! Aanrader en voor eerlijke prijzen.

Altijd uitstekend!

Ik heb inmiddels door de jaren heen 12 schapevachten hier gekocht en altijd blij mee ( geweest). Nette levering en n pluim!

Snel geleverd. 2 soorten kussens

Wat ik jammer vind is dat ik 2 kussens heb ontvangen van verschillende vachtlengte. Terwijl je op vachtlengte kon kiezen. Ik snap dat ze niet identiek kunnen zijn. Levering was wel vlot.

Gewoon top!

Mooi kussen via de website besteld (duidelijke foto’s, je ziet precies welk kussen je krijgt). Snel geleverd en in het echt net zo mooi, zo niet mooier dan gedacht. Berichtje gestuurd en ook daar snel en leuk antwoord op. Dus zeker een aanrader om hier wat te bestellen, er is genoeg moois!

Uitstekend!

Mooi product, laag geprijsd, snel verzonden en mooi klein verpakt. Super tevreden.

Mijn verwachting is uitgekomen.

Heel mooi.

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

Hele snelle en petsoinlijke levering!

Mooie producten

Goede kwaliteit

Vlotte levering en goede kwaliteit. Het zijn mijn alternatieve zonnepanelen het houdt mij lekker warm. Vriendelijke groet Els

Mooi schapenvel, gelijk aan de omschrijving. Fijne, stevige pantoffels. Snel bezorgd, goed verpakt.

Goedemorgen kwaliteit en snel geleverd!

In onze zoektocht naar een merinowollen hoes voor ons bed kwamen we terecht bij schapenvet.nl Gelijk even 2 schapenvachtjes mee besteld voor onze hond! Conclusie: wij slapen heerlijk comfortabel en warm!

Prachtige producten en zeer goede service! Een aanrader!

Mijn ervaringen met Schapenvel.nl zijn zeer goed. Er is persoonlijke aandacht, goede service en prachtige producten!

goed product, snelle levering, prettig contact

Op een goede manier geproduceerde schapenvellen. Hele snelle levering en prettig in de communicatie.

Mooi schapenvel gekocht, snel geleverd. Blij mee.

Mooi schapenvel gekocht, snel geleverd. Blij mee.

Altijd goed

Elke bestelling wordt snel en goed geleverd. En ben erg tevreden over de vachten en en de pantoffels.

Goede kwaliteit net veel persoonlijke aandacht

Snelle levering. Mijn schapenvel was groter en mooier dan verwacht

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum