Pluspunten
Beste, Nadat de PTT bedacht had dat mijn adres ineens niet meer bestond heeft u er snel voor gezorgd dat het pakket alsnog op het dus wel bestaande adres werd bezorgd. Bedankt. Vriendelijke groet, R. van Bleijswijk
Heel graag gedaan, mevrouw Van Bleijswijk. Het doet me veel plezier te mogen horen dat de ondernomen acties effect hebben gehad. De koerier heeft toegezegd de zaak in onderzoek te nemen. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snel. Goede site Aandacht voor medicinale vachten tegen doorliggen.
Pluspunten
Duidelijke en snelle communicatie. Meteen een bevestiging van de bestelling en heel snel een bevestiging van verzending. Prima!
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Leuke site, veel keus.
Pluspunten
Snelle levering, verzorgd product
VerbeterpuntenEr zit een glee in de schapenvacht
Beste mevrouw De Graauw, Wat bedoelt u met een glee? Graag hoor ik even van u, zodat we dit naar behoren op kunnen lossen. Mailt u alstublieft even naar [email protected] Mocht u een snee bedoelen: u krijgt een nieuwe vacht van me als u even contact opneemt. Ik heb deze dan over het hoofd gezien en daarvoor biedt ik u mijn excuses aan. Met hartelijke groet, Edith Hof
Betaling na levering niet meer aanbieden! Groetje`s Thom Post
Beste Thom, Hartelijk dank voor je cijfers. Echt betaling na levering bieden we al bijna vier jaar niet meer aan. De enige manier om te betalen na ontvangst, is met rembours. Dit is een wettelijke verplichting dus die zullen we blijven aanbieden. Helaas, want de kosten zijn erg hoog. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
ik ben prettig en deskundig geholpen, en er werd naar mijn vragen geluisterd. ik kon makkelijk afspraken maken om zelf de vachten te bekijken en de pantoffels te passen.
Pluspunten
1. snel uitgebreid antwoord op mijn vragen 2. prettige benadering/mail contact 3. super snelle levering 4. mooi artikel
Pluspunten
Alles
Verbeterpuntenik vind de website niet handig, kan veel beter een eenvoudiger
Beste Atty, Dank voor je prachtige cijfers. Aan de site wordt gewerkt. Omdat ik overschakel op een heel ander systeem heeft dit meer voeten in aarde dan van tevoren verwacht, helaas. Maar ik heb goede hoop dat het daarna allemaal heel mooi is - en ook nog 'ns goed werkt. Met hartelijke groet, Edith Hof
Ik kon de schapenvachten niet in een apart tabblad openen. Dit is wel nodig. Verder is de site niet 'helder' genoeg qua opmaak (daarmee bedoel ik niet de inhoud, maar het esthetische aspect)
Beste, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfers. Ik ben er heel blij mee. Aan een vernieuwde site wordt al een poos gewerkt. Ik stap daarbij over op een heel nieuw systeem en het overhevelen is een hele klus. Alles moet in de avonduren tussen de bedrijven door. Maar als het klaar is, dan hoop ik ook dat iedereen dik tevreden is. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
goede prijs, super snelle levering, bevestiging van verzending.
Verbeterpuntenmijn schapenvel is toch wel erg klein, het stinkt (hoewel dat snel minder aan het worden is) door het looiproces, en de haren zijn nogal hard. Dat vind ik erg jammer, omdat een vriendin een zelfde vacht heeft, (daar staat XS achter op) maar die is én veel groter, én veeeeeeel zachter. Bovendien ziet de vacht er een beetje 'rommelig' uit na een aantal malen ertegenaan te hebben gezeten. Ik heb de neiging om hem te gaan borstelen....
Beste mevrouw Van Hespen, Wat jammer dat ik hier moet lezen dat u niet 100% tevreden hebt. Neem alstublieft contact op, dan lossen we dit op. Het kan zijn dat de vacht van uw vriendin er anders uitziet. Geen 2 vachten zijn hetzelfde: het zijn 100% natuurproducten. De vachten zijn niet gebleekt of geverfd. De lange haren van een IJslander kunnen wat rommelig worden wanneer er vaak tegenaan gezeten wordt. In de bijgeleverde onderhoudsinformatie staat wat u kunt doen. Hartelijke groet, Edith H
Pluspunten
Snelle bezorging. Snelle reactie op mijn vraag. Het gevoel dat mijn vraag niet in een bodemloze put verdwijnt, maar dat er ook daadwerkelijk mensen zijn die jouw vraag netjes beantwoorden. Heerlijk!
Pluspunten
zeer snele reactie na mailcontact, probleem veroorzaakt door bezorgdienst snel en accuraat opgelost. indien nodig zal ik bij hun bedrijf zeker weer bestellen