Pluspunten
Verbeterpuntenop de website moeilijk te vinden waar jullie zijn gevestigd. ook nummer k.v.k. niet te vinden.
Beste mevrouw Goederee, Hartelijk dank voor uw mooi cijfers: ik ben er heel blij mee! De vacht zoals u besteld heeft, hebben allemaal dezelfde dikte. Overigens staat ons adres op verschillende plaatsten op de site (oa onder informatie -> openingstijden), maar ik heb deze ook even bij contact gezet. We zijn primair een webshop, maar bezoeken kan natuurlijk ook. Het KvK-nr staat op elke pagina, helemaal onderaan. Heeft u meer vragen, dan hoor ik dat graag. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Ik had nog nooit online besteld , maar dit viel zeer goed mee , Korrekte levering en vlugge bestelling .
Pluspunten
duidelijke communicatie snelle levering
uitbreiding met kleding zoals jas en vest en body warmers
Geen verbeterpunten
Beste mevrouw Bovens, De info klopt wel hoor: de vacht van het Nederlandse schaap is na de slacht in NL, in Polen gelooid. Ik heb deze vachten nog maar net en heb de informatie voor in de doos nog niet helemaal aangepast. Mijn excuses hiervoor! Na het looien, halen wij ze weer op bij de looier. In NL laten looien is helaas veel duurder: per vacht zou de prijs dan zeker 30 euro stijgen. Daarnaast hebben we al jaren uitstekende ervaringen met de looier in Polen. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs-kwaliteitverhouding Snelle reactie op mails - goede communicatie
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Duidelijke website, je ziet wat je koopt, informatie, snelle levering, kwaliteit produkten, vriendelijke benadering via mai
Pluspunten
overzichtelijke website veel extra informatie keuze gewoon of eco vlotte afhandeling onderhoudsvoorschrift bijgeleverd
Verbeterpuntenfoto's op website mochten iets groter
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en bovenal mooie producten van goede kwaliteit. Ook een fijn briefje bij de schapenvellen met onderhoud-tips.
VerbeterpuntenZoekfunctie op de site werkt niet handig, site is een beetje druk/rommelig maar wel duidelijk
Pluspunten
Ik heb pas 1x iets gekocht bij schapenvel.nl maar alles wat beloofd wordt op de site, gebeurd ook. Bestelling na 2 dagen in huis en ziet er prachtig uit, net als op de foto op de site.
Pluspunten
erg tevreden over de goede service
Pluspunten
goed product snelle levering omdat bestelde maat niet beschikbaar was hebben we een grotere maat gekregen tegen dezelfde prijs, goede service