Pluspunten
Vrijdag middag besteld en bedrag overgeschreven, zaterdag middag al in huis. Sneller gaar toch niet . Super
Pluspunten
Makkelijk product te vinden. Snelle levertijd
VerbeterpuntenVwb schapenvacht enkel stuk misschien in meerdere maten leverbaar
Goedenavond meneer Janssen, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Het product dat u heeft besteld, is slechts in 1 maat leverbaar. Ik maak niets zelf, maar koop alles kant en klaar in. Er zijn geen andere maten van dit product. Van de vachten waar ik meer maten van heb (bruin, wit, zwart) staan de beschikbare maten allemaal op de site. De uniek gefotografeerde vachten (bij bont, bruintinten en de opruiming) zijn echt uniek en dus niet in meerdere maten leverbaar. Met hartelijke groet, Edith Ho
Pluspunten
prettig mailkontakt, duidelijke fotos op site
VerbeterpuntenNazorg en garantie kan ik nog niet beoordelen. Ik heb hier nvt ingevuld.
Vaker bereikbaar via telefoon zou fijn zijn.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
VerbeterpuntenEen van de vachten was hersteld, dit stond niet vermeld op de site.
Pluspunten
Supersnelle service! Bij een eerdere levering ging het per ongeluk mis met de bezorging maar we zijn toen prime gecompenseerd, vandaar dat we hier nu weer bestellen.
VerbeterpuntenDe vacht die ik had besteld was iets mooier op de foto dan in \\\'t echt, maar bij de foto stond wel netjes vermeldt dat ze meerdere vachten had en dat de \\\'echte\\\' dus iets kon afwijken van de foto. Misschien had ik van tevoren om foto\\\'s moeten vragen om er eentje uit te mogen zoeken, maar dat had vast gemogen!
Pluspunten
Goede producten! Ecologisch.
Pluspunten
Wij hebben het geheel als super prettig ervaren. In eerste instantie hadden wij een kleed gekregen met niet de juiste maten, maar dat is tot onze volle tevredenheid, met goede communicatie tussendoor, opgelost, pluim!
Pluspunten
Goede service, prachtig product, snelle en nette levering, prettig contact.
VerbeterpuntenWebsite Apple proof maken... :-)
Pluspunten
Zeer vriendelijke benadering door medewerkers, zeer snel duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen. Perfecte levering.
VerbeterpuntenWellicht kan de website wel een nieuw, moderner jasje gebruiken...
Pluspunten
VerbeterpuntenHet blijft \\\"lastig\\\" om maat en kleur goed in te schatten, ondanks de beschikbare informatie op de site.
Pluspunten
helaas een beschadigde vacht ontvangen. dit is uitstekend opgepakt en afgehandeld waardoor een gevoel van tevredenheid is gebleven m.b.t. de organisatie.
Vreemd dat het bij deze evaluatie niet mogelijk is de optie \\\'nvt\\\' aan te vinken zoals ik dat had willen doen bij Kennis en Vakmanschap, Personeel en Nazorg en Garantie. Kan dit nl niet beoordelen op grond van mijn contact met Schapenvel.nl.