Pluspunten
Precies bezorgd op de dag dat ik het wilde! Snelle service!
Pluspunten
Kwalitatief goed product als ook snelle levering.
VerbeterpuntenTot dusver geen.
Pluspunten
Gedreven en idealistische instelling , eerlijk product op een diervriendelijk manier verkregen Hele leuke bijgevoegde persoonlijke brief, fantastisch dat jullie dit op deze manier hebben kunnen verwezenlijken en heel veel succes in de toekomst. Prachtige kwaliteit, dank, ook de snelle levertijd scoort hoog.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Duidelijke website, goed product, snelle afwikkeling
Pluspunten
Snel sservice en overzichtelijke website.
Pluspunten
Leuk bedrijf !
Pluspunten
Werkelijk prachtige, bijzondere vachten Snelle verzending, vertrouwen bij opsturen van meerdere vachten Zeer duidelijke website, gebruikersvriendelijke Website met uitgebreide informatie per artikel Mooie website ook! Geen verzendkosten
VerbeterpuntenEvt. zelf vragen naar kortingsbon die meegestuurd is (ivm inwisselen) Evt. minderprijs bij koop meerdere vachten zelf aanbieden, ook wanneer er geen verzendkosten zijn dit in prijs verwerken
prima website mooie kwaliteit
Pluspunten
Ziet er goed uit en super snel geleverd.
Pluspunten
zie boven
Pluspunten
Prima kwaliteit, zowel vacht als afhandeling order. Website is mooi en duidelijk.
VerbeterpuntenMisschien kan het bedrijf aangeven wat ze precies bedoelen met de aanduiding Ruw bij de vacht.
Pluspunten
Snelle service. Goede website. Bestelling erg goed te volgen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geen verzendkosten. Snelle levering.
VerbeterpuntenZou niet weten hoe het nog beter kan
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit.
VerbeterpuntenNee, alles was perfect
Pluspunten
Ik heb diverse vachten gezien maar de wat hogere prijs bij Schapenvel.nl is het product zeker waard. De vachten zijn van een schone en prachtige kwaliteit. De vacht is in werkelijkheid net zoals op de foto.
VerbeterpuntenHet zou op de website handig zijn om een aantal vachten te kunnen selecteren om ze vervolgens naast elkaar te kunnen vergelijken, om zo tot een goede keuze te kunnen komen. Naast de tab "bestel" misschien een tab "vergelijk".
Pluspunten
zeer snelle service,vriendelijkl
Pluspunten
Prachtige schapenvacht, snel geleverd.