Pluspunten
Doordachte website waar je gemakkelijk doorheen fietst, prijs / kwaliteitsverhouding t.o.v. andere leveranciers perfect, uiterst vriendelijk / behulpzaam, zeer goede kwaliteit. Snel geleverd (en gratis bovendien). Topervaring.
VerbeterpuntenEen kortingscoupon voor een volgende aankoop zou een positieve incentive kunnen zijn. Ga zo door !
Pluspunten
snelle levering. duidelijke en leuke info over de vellen.
Pluspunten
kwaliteit, weten waar ze het over hebben
Pluspunten
Goed product, goede prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenBeeld sloffen vanuit verschillende perspectieven af, zodat bijv. ook de zolen duidelijk zichtbaar zijn.
Pluspunten
Geweldige producten,supersnelle levering.
VerbeterpuntenGeen enkele,alles is naar wens verlopen!!!!!!!
Pluspunten
Zeer snelle levering na de bestelling. Schapenvacht ziet er prachtig uit.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Pluspunten
persoonlijke benadering, snelle reactie, levering van uitstekende kwaliteit!
Pluspunten
Je krijgt wat je ziet. Enthousiasme straalt van alles af.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Twee paar pantoffels aangeschaft, prima prijs-kwaliteit verhouding. Pantoffels zitten heerlijk en zijn zalig warm. We hadden toevallig pech met een paar pantoffels, probleem werd direct zonder problemen opgelost. Meer dan uitstekende service!
Pluspunten
Een mooi natuurproduct dat met veel passie en enthousiasme voor het product wordt verkocht.
Pluspunten
prachtige product, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prachtige kwaliteit vachten! Echt waar voor je geld!
Pluspunten
klantvriendelijk enthousiast mooie vellen
Pluspunten
voor het eerst zoiets gekocht,de vacht ziet er prachtig uit.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Alles goed op orde. De bestelling geplaatst, snelle reactie en bestelling. Prima gedaan.