Pluspunten
Voornamelijk online bedrijf, maar zeer persoonlijke communicatie. Veel achtergrond informatie over product (schapenvacht) en over bedrijf op papier. Goede fotografie op site. Ecologisch product. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ik ben enorm blij met deze vacht.
VerbeterpuntenIk ben enorm tevreden over dit bedrijf, geen verbeterpunten.
Pluspunten
Wat ik als zeer positief heb ervaren is de betrouwbaarheid. Dat wat op de site staat ook in werkelijkheid het product is. Verder de informatie over de levering en het nakomen hiervan.
Pluspunten
Zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Snel
VerbeterpuntenWebsite : betalingen via ipad werken niet... Maar een mailtje , en vrijwel direct antwoord
Pluspunten
Brede collectie
Verbeterpunteneen schaap= een schaap maar zijn er nog grotere vachten?
Pluspunten
Goede kwaliteit schapenvellen en in het echt nog mooier dan op de site.
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Zeer snelle levering Hoge kwaliteit vachten Correcte beschrijving van de goederen; vermijdend scheppen van valse verwachtingen.
Pluspunten
Prettige snelle uitwisseling; er wordt meegedacht; leuk kontakt.
Verbeterpunteneven de bijgevoegde brief lezen, in dit ene geval dan, omtrent moment van afleveren. Niet echt erg, want alles is nog goed gekomen.
Pluspunten
Overzichtelijke website, mooie originele vachten, bewust bedrijf,snelle gratis levering
Pluspunten
communicatie betreffende bestelling en aflevering zijn prettig
Verbeterpuntenik zou de zool van de pantoffels graag wat soepeler gezien hebben..maar misschien gebeurd dat nog tijdens gebruik..
Pluspunten
De vachten zijn nog mooier dan op de foto te zien was. Snelle levertijd. Duidelijke instructies ingesloten.
VerbeterpuntenMensen voorbereiden op sterke geur.
Pluspunten
Mooie producten, en dagelijks nieuwe producten op de site. Veel keus in groottes en kleuren. Snelle bezorging en goede communicatie. Vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenAls het goed gaat, kijk dan eens naar de webshop zelf. Misschien kan deze iets sprekender gemaakt worden.
Pluspunten
Website geeft duidelijke informatie en levering is snel
Pluspunten
Snel geleverd. Voor zover ik kan inschatten is de kwaliteit uitstekend. Het zijn heerlijke lamsvellen, die ik elders op het internet eigenlijk niet tegenkwam (ik heb echter niet heel lang gezocht). Er zat een aardige brief/kaartje/kortingsbon bij; vertrouwenwekkend.
Pluspunten
Kwaliteit in produkt, snelheid levering,alle nagekomen afspraken. Aan te bevelen voor andere personen die een scapenvel kopen.Wij zullen U aanbevelen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
mooie uitnodigende website. via mail op de hoogte van verzending
Pluspunten
levering was snel en het artikel zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Alles positief en zeer snel geleverd (donderdag besteld- zaterdag geleverd). De vacht rook vrij sterk de eerste paar dagen als je er op gezeten/gelegen had maar dat is nu na een week sterk verminderd. De vacht is heerlijk zacht en warm, echt genieten hoor. Ik ben al aan het sparen voor de volgende!
Pluspunten
Overzichtelijke website, de metabletica voor de juiste maat is handig. Mooi verhaal hoe deze webwinkel ontstaan is. Goed dat er aandacht is voor MVO tav de toeleveranciers. Bij schoenen denken mensen niet na dat er ook dieren doodgaan.
VerbeterpuntenBestellen via de ipad liep niet direct goed (na 3-4 pogingen)
Pluspunten
mooie kwaliteit , ruim aanbod en snelle levertijd. Positief is ook dat je gemailed wordt wanner de verzendung heeft plaatsgevonden en dat je het kan tracken.