Pluspunten
Snelle levering, snelle goede communicatie, prachtig produkt
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Goede service en goede levering
VerbeterpuntenOp de foto op website was de vacht witter dan in werkelijkheid.
Pluspunten
Uitgebreide keuze Duidelijke uitleg Snelle reactie op vragen via mail Vlotte levering
Pluspunten
Te weinig ervaring
VerbeterpuntenTe weinig ervaring
Pluspunten
gratis bezorgd, snel, foto van huid die je echt krijgt
Verbeterpuntenals je 2 huiden tegelijk besteld krojg je geen korting, nestel je 2 x 1 huid krijg je 10 % korting, dass niet fair, verzendkosten zijn dan dubbel en je kijgt nog korting ook, je zou gewoon automatisch 10 % korting kunnen geven op de 2e huid!
Pluspunten
De kleinschaligheid en milieuvriendellijkere aanpak spreken mij aan. Mooie vachten, ik heb een vriendin van mij ook enthousiast gekregen
VerbeterpuntenIk kwam de site tegen op Facebook, ben een viltster en dol op schapenwol. Weet niet of ik jullie anders zou zijn tegengekomen.
Pluspunten
Pluspunten
de sloffen zijn helemaal goed. lekker warm en makkelijk in te stappen. vraag me alleen af hoe ik ze schoon kan maken, als er vlekken op komen. Ik ben erg tevreden.
Verbeterpuntengeen tips om te verbeteren.
Pluspunten
Leuk!!!! Gewoon zo door gaan!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering van een prachtig uitziende wasbare schapenvacht. De kleuren (oranje /bruin) kwamen goed overeen met de foto. De kwaliteit lijkt uitstekend. Het wassen heb ik nog niet hoeven doen, dus daar heb ik nog geen oordeel over. Maar ik vind het wel fijn dat het kan, want de vacht is voor mijn hond.
Pluspunten
Omdat ik mijn vacht nog maar een paar dagen in huis heb kan ik geen respons geven op Nazorg & Garantie. Verder zeer tevreden!!
Pluspunten
Schapenvacht ziet er mooi en verzorgd uit. Geen rare luchtjes. Voor de volgende aankoop krijg je er een bon bij voor 10 % korting. Dat is natuurlijk mooi mee genomen. Ze hebben veel keuze. Uitleg erbij voor onderhoud dus perfect ik ben tevreden
Pluspunten
Snelle levering en een prima kwaliteit vacht.