Pluspunten
Snelle levering, heldere communicatie, afspraken worden nagekomen en vooral: een prachtig product voor een redelijke prijs!
VerbeterpuntenDe website maakt een rommelige indruk, hoewel er prachtige foto`s op staan en de producten ook goed te vinden zijn.
Pluspunten
Zeer snel geleverd!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Prima product, snelle goede levering
VerbeterpuntenIets duidelijker asngeven dat vacht ruikt in het beginvoor mij verder geen probleem overigens, maar op.de.site staat het wel.maar niet bij het product.wat je.koopt.
Pluspunten
Snel, communicatief, mooi product!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
De duurzame en diervriendelijke manier van werken is precies wat wij zo belangrijk vinden. We komen zeker terug.
VerbeterpuntenDe grafische interface van de website kan mooier komt nogal rommelig over. Verkochte producten mogen wat ons betreft direct van de website verwijderd worden.
Pluspunten
Supersnelle levering en, heel belangrijk: bericht wanneer het pakket wordt verstuurd. Zoals gewenst al op de doos aangegeven op een ander huisnummer af te leveren bij afwezigheid. Super!
VerbeterpuntenDe prijs is vrij hoog (kan ik begrijpen). Wat voor mij een oplossing zou zijn: vachten met foutjes aan voor- of achterkant tegen een gereduceerde prijs. Ik kan begrijpen dat u daar niet voor kiest als u topkwaliteit gewend bent te leveren.
Hartelijk dank voor uw medewerking. Ik heb altijd vachten met schoonheidsfoutjes in de opruiming: http://schapenvacht.nl/schapenvacht-opruiming Het looien van een vacht is handwerk; het hele proces duurt 6 weken. Aan dit arbeidsintensieve proces hangt een prijskaartje. Ik verkoop bewust geen massaproductie. De vachten komen bewust uit landen waar men streng let op de milieu en menswaardige omstandigheden. Hierdoor zijn de vachten een slag duurder dan de vachten die in massa verwerkt worden...
Pluspunten
Door de begeleidende brief merk je dat je met eerlijke,gedreven mensen te maken hebt. Bovendien is de service goed, ik kreeg t pakket erg vlug..
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levering
Pluspunten
Snel contact, vriendelijk, mooie vachten
VerbeterpuntenInformatie over postverzending. Op de dag dat ik ee nmail kreeg dat de vachten de dag erna verzonden zouden worden, stond in de postlink al dat ze die dag Bezorgd zouden worden. De dag erna stond vermeld dat men tussen 4en 9 zou komen, men was er al geweest voor 4 uur. Daarna stond vermeld dat ze tussen 2 en 6 zouden komen men kwam om 10 uur. Gelu
Pluspunten
snel, betrouwbaar, goede kwaliteit
Pluspunten
Duidelijke site en goede informatie. Snelle levering. Foto\\`s op de site geven goede weergave van het product.
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik niets verzinnen :-) Ben tevreden
Pluspunten
Goede site, redelijke prijzen, snelle en prettige reactie op mailtjes, supersnelle verzending, kwaliteitsproduct tegen redelijke prijs!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Pluspunten
de pantoffels zijn heerlijk warm, zien er goed uit
Pluspunten
goede communicatie klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle afhandeling, snelle levering, hele aardige mevrouw. Vacht werd bezorg in een ruime doos met een brief erbij hoe je de vacht mooi kunt houden. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed, als ik af en toe prijzen voorbij zie komen van schapenvachten is dat niet meer te betalen, maar dit is top, voor zulke mooie vachten!
VerbeterpuntenHet lukte mij niet om via de site te bestellen, maar dat kon aan mijn computer liggen (Apple) Na mailcontact was het alsnog gelukt.