Pluspunten
snelle reactie op vragen via email, mooie vacht ,voor een zeker niet te dure prijs
Pluspunten
Zeer snelle levering, leuk om wat achtergrond informatie te lezen over het bedrijf. Geen verzendkosten berekend.
Pluspunten
- Vriendelijke communicatie - Snelle levering - Mooie vachten - Aansprekende website en logo
Verbeterpunten- Snellere reactie op e-mail ( dit voorkomt dat mensen gaan ``shoppen) - Bij niet kunnen leveren van de gevraagde producten uit eigen initiatief met een alternatief komen.
Pluspunten
Mooie kwaliteit vachten en een prima service en snelle levering!
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de producten en een supersnelle levering.
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Duidelijke overzichtelijke website, Eenvoudige bestelprocedure.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Fantastische schapenvellen en persoonlijke (dwz geen `zakelijke`) afronding.
VerbeterpuntenZou `t niet weten.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit product.
Verbeterpuntenlastig om bij de autostoelhoezen de plaats voor de gaten hoofdsteun te bepalen, is dit niet redelijk standaard? mogelijk aangeven met inkt bv waar ze zouden moeten komen?
Pluspunten
Verkoop natuurlijk gelooide vachten, dat is voor mij belangrijk en ook voor iedereen en de aarde
VerbeterpuntenIk zou graag willen weten of er ook medicinale vachten zijn die natuurlijk gelooid zijn, dat kon ik niet vinden op de site.
Pluspunten
Mooie vellen, goede informatie, flitsende service.
Pluspunten
Erg snelle levering en superzachte kwaliteit!
Verbeterpuntenin de advertentie stond als afmeting 120x130 cm en dat is hij niet, had het vel dus groter verwacht
Beste Esmeralda, Uit de opmerking begrijp ik dat ik mogelijk een fout heb gemaakt met het opmeten? Dat spijt me dan oprecht. Ik meet de vachten altijd in diagonaal, zie ook: http://schapenvacht.nl/afmetingen-schapenvacht voor een foto. Mocht het echt niet kloppen dan kun je de vacht natuurlijk op mijn kosten retourneren. Mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Mooie vachten, snelle en duidelijke communicatie en verzending.
Pluspunten
Mooie (eco)producten, snelle levertijd en directe reactie op emails.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
quality excellent - price very reasonable - service excellent what more can i say
Verbeterpuntenno i do not think it can get any better than excellent
Pluspunten
heerlijke vacht, helemaal niets op aan te merken. Spotprijs, en zeer snelle levering.
Pluspunten
Duidelijk en eerlijk. goede foto`s.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
De prijs ligt onder de gemiddelde marktprijs, de kwaliteit van de vachten is erg goed, ze zijn zacht en schoon en erg mooi gelooid. De levertijd was 3 dagen! Bij de vacht zat een brief met tips voor schoonmaken en onderhoud. En tevens een brief over de herkomst van de vacht.