tweede bestelling, in 1 woord geweldig

erg tevreden met de vellen, goede kwaliteit passen in ieder interieur

Comfort voor mens en huisdier

Mooie dierenvellen, fijn dat de herkomst staat vermeld op de website. Beide huiden (geit en schaap) ruiken nog best wel sterk. Behalve dat het mooi staat in onze huiskamer, geeft het extra comfort aan ons en onze huisdieren.

Soepel , fijn, vertrouwd

Soepele bestelling, goede informatie, vlotte bezorgpartner!!

Snelle levering. Mooie vachten .Mijn dieren en ik zijn er blij mee.. Een echte aanrader.

Prima verlopen, mooi product

Het bestelde product werd snel ontvangen.

Na ontvangst kon het op het zadel worden aangebracht en het paste precies. Wij hopen er lang plezier van te kunnen hebben.

prachtig product en snelle reactie

De geleverde schapenvellen zagen er perfect uit. Ook de reactie per email / telefoon waren SNEL en SYMPATHIEK

Heerlijk natuurlijk zachte schapenvel

Voldeed precies aan de beschrijving. Zacht wollig en voelt heerlijk aan. Het ene schapevel was een B merk maar daar merk ik niets van (zoals ook werd aangegeven in de beschrijving). Snelle levering. Top.

Mooie vacht

Mooie vacht en afhandeling volgens afspraak

Superfijn schapenvachtje

Mooie vacht, soepel, zacht! Is voor onze hond, maar nu wil ik er zelf ook een…

buitengenwoon goed

We hadden 2 schapenvellen besteld voor in de auto. Onze auto heeft skai-bekleding. Dat is bij hitte erg heet. Dus kwamen we op het idee om schapenvellen te kopen.Ze werden meteen zorgvuldig en mooi verpakt bezorgd! Verbaasd was ik over de mooie kwaliteit van de schapenvellen. Prachtig afgewerkt. Het zit heerlijk!

Prachtige producten en uitstekende service

Onze ervaring met schapenvel.nl is niets minder dan fantastisch. Voor onze eerste aanschaf al razendsnel en gedetailleerd voorzien van informatie via de mail en het ruilen voor toch een andere kleur ging ook vlekkeloos. De schapenvellen zijn heeeeel comfortabel en mooi en de service van schapenvel.nl is echt "on another level".

Goede kwaliteit, goede service en contact, snelle levering.

Fantastisch!

Mooi schapenvel voor een prima prijs

Ik ben heel erg blij met het schapenvel dat ik ontvangen heb. Erg fijn dat je ook echt het vel van de foto krijgt. Hele mooie kwaliteit voor een prima prijs. Ik ga vaker bestellen!

alles keurig geregeld

zeer tevreden met kwalitijd

Prima sloffen, netjes verzonden. Eerder al eens besteld, dat zegt genoeg.

Kleine kanttekening is de maat. Je moet echt een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat. Mijn tip: pas de maat op de doos aan!

Correct

Mijn ervaring, duidelijk een bestelling plaatsen en correct en snel ontvangen. Dankjewel

Heerlijk

Mijn vrouw zit erg graag op haar schapenvel. In de stoel of op de bank, overal gaat het schapenvel mee naar toe.

Prachtig schapenvacht, snel en keurig bezorgd.

verrassing

vacht is mooier dan verwacht. Vol en zacht.

Fijne webshop

Duidelijke foto’s en snelle afwikkeling van de aankoop. Op zaterdag gekocht en dinsdag de koeienhuid al in huis. Tussentijdse vraag per mail werd snel en duidelijk beantwoord.

Super service

Binnen 2 dagen al ontvangen

Leuke schapen vellen voor een schappelijke prijs.

2 schapen vellen besteld voor de honden. Deze werden snel geleverd en de honden zijn er dol op. En ze zitten er nog leuk uit ook!

prachtig vel

Gekocht om op de motor te gebruiken. Zeker een aanrader op lange ritten. Eerste klas materiaal, top kwaliteit.

Prima verzorgd,snelle afhandeling bij de ruiling

Goede informatie en kwalitijd,snelle levering en netjes verpakte verzending.

Heerestraat 11

9991 BE Middelstum