Pluspunten
Snelle levering en als het niet goed is krijg je je geld terug, of ruilen
Verbeterpuntenne
Pluspunten
snelle levering en stukje nazorg; de toelichting en gebruiksadviezen bij het geleverde schapenvel
Verbeterpuntenwebsite zou een wat professionelere uitstraling mogen hebben
Pluspunten
Dit bedrijf werkt snel en duidelijk.
Pluspunten
Het is de tweede keer dat ik een schapenvel bestel, en ik ben meer dan tevreden ! Zie boven !
Pluspunten
snelle levering, goed verzorgd en wat je ziet krijg je ook echt.
Verbeterpuntensite werkt nog niet helemaal goed wanneer je op foto\\\\` s drikt kom je op andere foto\\\\` s met info terecht. dus je moet wel even geduld hebben maar dan heb je ook wat.
Pluspunten
Snelle reactie, vriendelijk, goede tips voor verzorging van je schapenvel.
Pluspunten
een heerlijke warme mooie vacht van een schaap dat een goed leven heeft gehad
Verbeterpuntenvind het leuk om te zien hoe de verschillende schapen eruit zien
Pluspunten
xxx
Verbeterpuntenxxx
Beste André - oei, wat een onvoldoendes... Ik begrijp hieruit dat u niet tevreden bent over de kwaliteit..? U kunt de vacht retourneren of ruilen hoor. Geen probleem. De prijs is en blijft een lastig punt. Helaas zijn vachten de laatste tijd flink in prijs gestegen. Omdat ik een kleine zelfstandige ben, kan ik geen duizenden vachten tegelijk inkopen om ze de prijs (zoals de grote internationale woonwinkels) te doen drukken. Goedkoop producerende landen (China) - daar heb ik het niet op. Edith
Pluspunten
Ik ben echt onder de indruk van de vriendelijkheid en goede service waarmee mijn bestelling is afgehandeld. Ik werd echt heel sympathiek behandeld en zal zeker in de toekomst weer iets bestellen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie soepele vacht! Leuk om te weten dat het betreffende schaapje in een ecologische kudde op IJsland rondliep.
Verbeterpuntenzou ik niet weten. We hebben gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van nazorg of garantie, dus daarover heb ik geen mening
Pluspunten
Prima service, geweldig en integer product.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Speciaal op kleur, maat en soepelheid werd er gezocht naar de voor ons meest geschikte vacht.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ik ben echt heel tevreden over mijn aankoop. Ik vond het heel prettig dat ik op al mijn mailtjes met vragen antwoord kreeg. Heel eerlijk en lekker vlot. Net als de informatie op de website overigens. Het schapenvacht vind ik ook echt prachtig.
VerbeterpuntenNiet die ik nu kan bedenken.
Pluspunten
erge mooie vachten en snelle levering alleen maar positief!!
Pluspunten
Uitstekende op waarheid berustende foto`s, snelle levering, kortom, geheel tevreden.
VerbeterpuntenIk zou ook in de koeienvellen gaan. En **** berenvellen.
Beste Caroline, Hartelijk dank voor je prachtige cijfers. En kijk hier eens... http://www.dierenvel.nl/ Die is ook van mij ;) Hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Nadat ik het product besteld en betaald had is dit direct naar mijn adres verzonden. Ik had het binnen 2 dagen in huis. Het bedrijf komt op mijn zeer betrouwbaar en persoonlijk over.
Verbeterpunten-
Pluspunten
heel goed systeem om met de foto`s te laten zien welk product je precies koopt!
Verbeterpuntenga zo door