Pluspunten
Prettige website, veel keuze, snelle levering in mooi doosje, ziet er allemaal heel netjes uit. De vacht is erg mooi.
Pluspunten
Snel geleverd, mooi vel en gebruiksaanwijzing goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Persoonlijke email bij vertraging in bezorging Post.nl
Verbeterpuntenbreder aanbod
Pluspunten
Veel positieve punten zoals ik met de sterren al heb aangegeven kortom een heel vriendelijk bedrijf met een open karakter wat ook in de hele prettige sfeer van de site tot uitdrukking komt. Daarnaast is het assortiment groot en ook aandacht voor eco.
Pluspunten
snelle en betrouwbare levering
Verbeterpuntennee alles is prima verlopen
Pluspunten
Een fijn bedrijf om iets te bestellen, zij doen hun best als je om iets vraagt.
Pluspunten
zie hierboven
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
zeer snelle en correcte service
Verbeterpuntenn.v.t.
Doordat ik mijn bestelling heb gewijzigd van bestelling A884 naar V971 heb ik +/- Eur10,- teveel overgemaakt, graag zou ik dit teruggestort zien. PS: u hebt de wijziging wel snel opgepakt en verwerkt, hiervoor mijn dank. Nazorg en garantie; kan ik pas invullen als u mijn opmerking hebt beantwoord. Met vriendelijke groet, Harry Broeks
Goedenavond meneer Broeks, Dank voor uw mooie cijfers - ik ben er heel blij mee. Wilt u mij even uw rekeningnummer sturen? Dan maak ik het geld aan u over. Bij iDEAL betalingen krijg ik deze gegevens niet te zien - vandaar mijn verzoek. Met dank voor uw reactie, Edith Hof
Pluspunten
Prachtige producten en een erg prettig contact.
Pluspunten
Met snelheid geleverd. Klasse!